Român plecat în Anglia la muncă, MORT într-un TERIBIL accident. Mama nu are bani pentru repatrierea trupului… (FOTO)

Român plecat în Anglia la muncă, MORT într-un TERIBIL accident. Mama nu are bani pentru repatrierea trupului... (FOTO)

Dramă cumplită pentru o familie din Rovinari. Un tânăr absolvent de facultate din Gorj, plecat să muncească în Anglia pentru că în România nu și-a putut găsi un loc de muncă, a murit într-un accident teribil, anunţă ciao.ro.

Cătălin Manolache mai lucrase în Belgia şi Germania, iar de două luni se afla în Anglia,pentru un trai mai bun. Elmuncea la o fabrică de carne.

Din nefericire, autoturismul în care se afla în noaptea de sâmbătă spre duminică, alături de un alt băiat din Rovinari, a fost implicat într-un accident. Cătălin a murit pe loc în urma impactului devastator.

Mama îşi doreşte acum să-i fie repatriat trupul copilului, dar spune că nu are bani pentru aşa ceva, deoarece nu are serviciu.

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)