Românul suspectat că a provocat accidentul în lanț de lângă capitala Bulgariei a fost arestat

Românul suspectat că a provocat accidentul în lanț de lângă capitala Bulgariei a fost arestat

Șoferul român care se afla la volanul camionului care a provocat accidentul în lant, produs luni, la periferia orașului Sofia, a fost arestat potrivit Novinite.

Potrivit legislației bulgare, șoferul care a cauzat moartea a două persoane riscă o condamnare cuprinsă între 3 și 15 ani de închisoare pentru acuzația de omor din culpă.

Din primele cercetări, bărbatul care conducea camionul înmatriculat în România fie a adormit la volan, fie conducea cu viteză excesivă în momentul în care a lovit mai multe vehicule oprite într-o coloană.

Două persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite în accidentul în lanţ produs luni în apropiere de şoseaua de centură a Sofiei, în zona Iana. În accident au fost implicate trei camioane şi patru autoturisme. Accidentul a avut loc cu doar câteva ore înainte de inaugurarea unui nou segment de drum, între centura Sofiei şi Autostrada Hemus, care merge spre nord, până în oraşul Iablaniţa.

Ultima oră
20:51 - Ciprian Pandea (PNL Călărași), despre șeful interimar al Gărzii de Mediu: Alexandru Lucian Vasile era adjunctul lui Octavian Berceanu, cu care a colaborat foarte bine, și este un om cu studii în domeniu
20:50 - Cine e noul șef al Gărzii de Mediu: Fiul primarului PNL din Jegălia a fost numit interimar în locul lui Octavian Berceanu, demis de Florin Cîțu în ciuda rezultatelor semnificative
20:39 - Octavian Berceanu: Demiterea mea se reflectă direct asupra calității aerului pe care îl respirăm, a vieții pe care o ducem și a modului în care gestionăm mediul și sănătatea noastră (VIDEO)
20:39 - Radu Oprea, despre partidul lui Liviu Dragnea: Au mai fost încercări ale foștilor lideri PSD, dar astăzi niciunul nu este un partid parlamentar (VIDEO)
20:11 - Sorin Cîmpeanu: Certificatul digital nu este o regulă aplicabilă în școli / Se discută și o posibilitate de extindere a testării (VIDEO)
19:55 - DSU o contrazice pe Dana Budeanu și lămurește situația de la Floreasca: Sunt internați 11 pacienți în ATI, dintre care doar 3 sunt vaccinați cu schema completă
19:48 - Sorin Cîmpeanu: Dacă se păstrează viteza de creștere a incidenței în București, vom ajunge la 6 la mie în octombrie. Previziunile specialiștilor spun că pragul va fi depășit pe o perioadă relativ scurtă (VIDEO)
19:31 - Campania de vaccinare înaintează lent: Circa 12.000 de persoane vaccinate în 24 de ore
19:29 - Bucurie mare în familia regală. Prințesa Beatrice a născut o fetiță (FOTO)
19:13 - Petre Cozma, mesaj dur: „Nu o să mai intru în Dinamo, nu mai vreau nimic cu numele lui Marian Cozma acolo”