Romprest: Clotilde Armand, încercare disperată de a crea false puncte de sprijin pentru propriile afirmații nefondate. Deținem toate documentele contractului. Vom formula plângeri penale

Romprest: Clotilde Armand, încercare disperată de a crea false puncte de sprijin pentru propriile afirmații nefondate. Deținem toate documentele contractului. Vom formula plângeri penale
Foto: Clotilde Armand / Facebook

Romprest a reacționat la procesul-verbal de inspecție care a apărut în spațiul public în 22 iulie, explicând că din acesta reiese foarte clar că Sectorul 1 al Capitalei, prin primarul Clotilde Armand, a declarat că nu deține o serie de documente ale contractului, ceea ce fie este fals și se dovedește a fi doar o sustragere de la asigurarea documentelor solicitate la control, fie reprezintă o culpă gravă a autorității locale după cum constată de altfel și echipa de control.

Romprest: „Deținem toate documentele contractului”

„Prezentarea acestui Proces verbal în spațiul public aduce grave prejudicii imaginii și activității Compania Romprest Service SA, motiv pentru care suntem nevoiți să formulăm plângeri penale tuturor factorilor implicați care nu au pus la dispoziția Echipei de control, în mod voit, documentele solicitate de aceasta, fapt care ar fi condus la fomularea unor concluzii reale și corecte de către Echipa de control, așa cum s-au pronunțat toate instanțele de judecată”, se arată în comunicatul transmis de Rompres.

Potrivit companiei, sub putere de lucru judecat provizorie, care reflectă adevărul judiciar, s-au pronunțat instanțele de judecată care au constatat legitimitatea și legalitatea acțiunilor operatorului Romprest cu privire la toate aspectele privind tarifele practicate și la inexistența oricărui prejudiciu.

„Ascunderea în cadrul controlului a acestor realități juridice incontestabile, consacrate deja pe cale judiciară, este inadmisibilă și demonstrează că acesta a fost realizat exclusiv sub instrucțiunile Primarului, în mod dolosiv și cu rea-credință, fiind emis ulterior momentului la care instanțele de judecată s-au pronunțat asupra acelorași probleme de drept. Astfel, acest Proces verbal este un înscris vădit viciat substanțial și procedural, prin care se demonstrează disprețul evident față de actul de justiție manifestat de Primar”, au adăugat reprezentații Romprest.

Compania a reiterat că deține toate documentele contractului, care au fost semnate și însușite de către părțile contractante.

„Cu această ocazie, reafirmăm public că deținem toate documentele contractului care au fost semnate și însușite de către părțile contractante, precum și toată corespondența instituțională, referitoare atât la verificarea documentelor care au stat la baza încheierii actelor adiționale cât și la execuția acestuia, începând cu data semnării sale și până în prezent, și că le punem la dispoziția autorităților judiciare, sau oricăror alte autorități sau instituții publice cu competențe în materie”, se mai arată în același comunicat.

Urmăriți B1TV.ro și pe