Rudel Obreja, înainte de arest: Dacă ar fi fost o decizie corectă, aș fi primit-o cu brațele deschise. Dar procurorii au o putere fantastică (VIDEO)

Rudel Obreja, înainte de arest: Dacă ar fi fost o decizie corectă, aș fi primit-o cu brațele deschise. Dar procurorii au o putere fantastică (VIDEO)

Rudel Obreja a declarat, joi, înainte de a fi dus în arest preventiv, că se pregătește să plece „în cantonament”, adăugând că ar fi acceptat sentința primită în dosarul Gala Bute dacă era una corectă.

„Am o mică reținere în legătură cu această decizie, dacă ar fi fost una corectă aș fi primit-o cu brațele deschise. Dar sunt un luptător, am învățat să lupt cu arme corecte, să lupt până la capăt să demonstrez. Regret că niciodată nu am fost invitat să explic lucrurile astea. (…) Nu am făcut nimic în povestea asta. V-am spus, sute de milioane de euro se cheltuie anual în România pe astfel de competiții. Eu am cerut 4 milioane și am negociat la sânge, și mi-au diminuat 2 milioane de euro. 25 de ani nu s-a întâmplat nimic și acum se taie cu săbii pe oricine pe stradă. Procurorii au o putere fantastică, de iei nu se poate atinge nimeni”, a declarat Obreja.

„Doamna judecătoare care i-a judecat pe cei aflați în arest la domiciliu trebuia să mă judece și pe mine, dar a făcut o cerere de abținere. Și pentru că i-a fost respinsă, ea și-a luat concediu”, a mai spus Rudel Obreja.

Magistrații Curții de Apel au decis ca Rudel Obreja să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Mandatul urmează să ajungă de la Instanță către Poliție, după care va fi pus în executare.

Rudel Obreja, înainte de a fi dus în arest

Urmăriți B1TV.ro și pe