Rudel Obreja, la Curtea de Apel: Sorin Ovidiu Vîntu este jigodia împuțită. A spus că îmi ia gâtul cu moldovenii lui

Rudel Obreja, la Curtea de Apel: Sorin Ovidiu Vîntu este jigodia împuțită. A spus că îmi ia gâtul cu moldovenii lui

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja a fost adus joi dimineață la Curtea de Apel Bucureşti, unde a declarat că totul i-a fost înscenat de Sorin Ovidiu Vîntu. Obreja află astăzi dacă va fi cercetat în libertate, după ce a contestat la Curtea de Apel decizia Tribunalului Bucureşti de arestare preventivă.

Surse judiciare susţin că Obreja i-ar fi cerut lui Sorin Ovidu Vîntu mită de un milion de euro.

„N-am luat niciun leu. Este o înscenare a acestei jigodii care a nenorocit sute de mii de familii. Cu moldovenii lui a spus că îmi ia gâtul. Sorin Ovidiu Vîntu, el e jigodia împuţită”, le-a spus Obreja reporterilor.

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box are toate motivele să fie supărat pe Sorin Ovidiu Vîntu. Potrivit surselor judiciare, omul de afaceri l-a înregistrat pe Obreja în timp ce acesta îi cerea un milion de euro mită. Microfoanele şi sistemele de monitorizare ale DNA, montate în casa omului de afaceri, au surprins momentul în care Rudel Obreja susţinea că poate exercita influenţă asupra judecătorilor Instanţei Supreme pentru a obţine o sentinţă favorabilă în dosarul lui Vîntu.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Rudel Obreja. Fostul preşedinte FRB a contestat decizia judecătorilor la Curtea de Apel Bucureşti.

Obreja îl acuză pe Vântu de înscenare

Urmăriți B1TV.ro și pe