S-a reaprins SCANDALUL dintre Șerban Huidu și jurnalista Mirela Voicu: "Viața îi mai dă o puie! Vedeta care a omorât oameni. NU l-am călcat în picioare așa cum merita" (VIDEO)

S-a reaprins SCANDALUL dintre Șerban Huidu și jurnalista Mirela Voicu: "Viața îi mai dă o puie! Vedeta care a omorât oameni. NU l-am călcat în picioare așa cum merita" (VIDEO)

Se reaprinde scandalul dintre Șerban Huidu și Mirela Voicu. Jurnalista Antenei 1 a povestit pe blogul personal un episod care arată “caracterul lui Șerban Huidu”.

Totul a pornit de la o înregistrare realizată în 2004, în care jurnalista înjură. Filmarea a devenit “celebră” la Cronica Cârcotașilor.

S-a reaprins SCANDALUL dintre Șerban Huidu și jurnalista Mirela Voicu: "Viața îi mai dă o puie! Vedeta care a omorât oameni. NU l-am călcat în picioare așa cum merita"

#DIRECT_ONE_tua8je#

La ani de zile distanță, Mirela Voicu explică ce s-a întâmplat atunci: “Acea filmare n-a fost în direct. În aceea vreme, probele de live se înregistrau. I-a dat-o cineva din Antena, nu a căutat-o Huidu”.

În același context, aceasta povestește că ironia sorții a făcut ca ea să fie reporterul trimis în Austria atunci când “cârcotașul” a suferit accidental la schi.

“Era o priză conectată la un trup! Si nu, nu am dat poza tabloidelor, pentru că eu nu sunt ca el! Nu, nu am vrut să-l calc in picioare aşa cum merita”, mai scrie Mirela.

Redăm mai jos textul integral al Mirelei Voicu

Huidu, dans, mă!

Nu mai pot cu băsinile puturoase care se cred băşini de Monaco!

Hai să dăm carţile pe faţa! Aşa, ca să ştie lumea ce şi cum.

Când m-aţi vazut la emisiunea aia obscură, cu audienţă mai mică decât atunci când intră mira pe post, acu 409 ani, v-aţi distrat sau v-aţi oripilat. Ăia care s-au dat oripilaţi au fost din ciclu: ” Suge- o, Ramona!”. Toţi injură, dar numa’ unii recunosc.

Acea filmare n-a fost in direct. Si nu, nu a căutat o Huidu cu ligheanu pe satelit. Nu că n-ar fi putut, că ligheanul e obiectul perfect pentru măsura valorii şi a caracterului lui. Deci, într-o zi, Sorina Matei, jurnalista acreditata la Parlament, vorbeşte cu Matei Vintilă, socru lui Huidu. Şi îi zice aluia că-i pune o lavalieră si el să meargă în Parlament să-i întrebe pe colegii lui ce parere au despre jurnaliste. Evident ca Matei Vintilă a acceptat!!!! Pe lavaliera lui, in discutiile cu colegii, jurnaliste era doar curve sau prost imbracate. Antena 1 a difuzat reportajul la ştiri. A ieşit baritai scandalul. Matei Vintila şi-a luat puie de la partid, evident. Directorul de stiri la Antena 1 era atunci Vlad Petreanu. Huidu sună la Petreanu si îi spune:” Scoate ştirea cu socru-miu de pe post, că altfel, dau la emisiune o filmare cu un jurnalist de la tine care înjura în direct. Petreanu zice: ”N-ai cum, nu există aşa ceva” Evident ca nu există!

În aceea vreme, probele de live se inregistrau. Inclusiv probele mele de live de la ” jaful secolului”. N-am ştiut că pentru frustrati, pentru urâţi, pentru ne…reuşiti, caseta aia în care io înjur ajunge la o emisiune folosită doar pe post de vendetă. Ştiu sigur, sigur,nimeni în afara de nimeni nu înjură! Nimeni! Huidu, nici atât!

Şi Huidu, care avea deja caseta, o dă pe post. Şi zice cum a prins el asta pe satelit. Că şi-a minţit şi şi-a subestimat telespectatorii nu e o noutate, dar, pe lume, mai există şi oameni care se pricep la tehnică. O jurnalistă de la Antena înjură, zice el, viitorul penal. Fără să spună că acea caseta i-a venit din Antenă, că a ţinut-o fix s-o folosească în interes propriu!!!!!!!!!!, fără să zică că e o razbunare pentru socru-su, fără nimic. Şi se umflă el, criminalul de mai târziu, în pene, şi dă el caseta, şi râde el, penalul, cu adinamicul lui coleg cu care se cearta peste ani, si, vai, ce frumos!!!!!

Si, viata îi mai dă o puie!!! După ce dă cu capu de copac, în Austria, eu, atentie, eu!!!!! mă duc să transmit de acolo!!! Eu!!!! Lucram la Realitatea. Şi pe mine m-au trimis acolo, că vezi Doamne, moare Huidu!!!!!! Pe mine!!! Şi ajung la spital, la AKH, cu prietenul şi colegul meu, cameramanul Sergiu Olteanu. Şi nimeni nu mă întreabă nimic. Şi ajung la el la salon, fără nicio problemă, şi deschid uşa si văd marea vedeta în viaţă, intubată, singură şi îl întreb pe Sergiu : ” Îl filmăm, îl pozăm sau ce facem?”. Şi el zice:” Facem cum vrei tu, mamam, dacă vrei dau rec” . Marea vedetă care a folosit emisiunea ca pe o armă pentru razbunarea personală era prelungirea unui aparat. Mi-a fost milă de el. De ei. Era o priză conectată la un trup! Si nu, nu am dat poza tabloidelor, pentru că eu nu sunt ca el! Nu, nu am vrut să-l calc in picioare aşa cum merita. L-am tratat ca pe un accident! El aşa a şi rămas. Un accident cu victime! Vedeta care a omorât oameni. Asta ca să ştiţi dacă din greseală vă uitaţi la el. El şi acum e singur! Până şi prietenii l-au părăsit. E normal.

Aa, era să uit! Am filmat şi familiile celor pe care vedeta i-a omorât în accidentul de pe DN!

Diferenţa între mine si el o faceţi voi. Mai ales cei care nu injură niciodata!!! Şi, desigur, cei care nu omoară oameni ca el, tot niciodată. Înjur, deci, exist! Omor, deci sunt liber! Si, ce să vezi, sunt dat dracu’, fac misto! Pe bune???