Sărbătoare pentru cei mici: Centrul European Cultural şi de Tineret pentru UNESCO „NICOLAE BĂLCESCU” a pregătit pentru Halloween un adevărat carnaval (VIDEO)

Sărbătoare pentru cei mici: Centrul European Cultural şi de Tineret pentru UNESCO NICOLAE BĂLCESCU a pregătit pentru Halloween un adevărat carnaval (VIDEO)

Centrul European Cultural şi de Tineret pentru UNESCO „NICOLAE BĂLCESCU” a pregătit pentru Sărbătoarea de Halloween un adevărat carnaval. Nu au lipsit dovlecii sculptați și dulciurile specifice pentru această sărbătoare. Părinții, împreună cu cei mici au participat la activități creative și educative.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Halloweenul este sãrbãtoarea în care sunt vândute cele mai multe bomboane și este a doua sãrbãtoare dupã Crãciun ca volum al vânzãrilor globale. Românii au primit-o cu brațele deschise, iar copiii sunt cei mai fericiți de prezența ei. Așa cã, cei mici au dansat, și-au etalat costumele și au stat cu sufletul la gurã la ,,Groaznicele peripeții ale lui Dovlecel”.

“Programele culturale pe care le desfășurăm în Centrul European Cultural şi de Tineret pentru UNESCO „NICOLAE BĂLCESCU” au ca scop deschiderea copiilor către artă, cultură. Vom începe cu o piesă de teatru – ‘Peripețiile lui Dovlecel’ – după aceea vor avea un concurs de costume. Cele mai frumoase și creative vor fi premiate. Avem mai multe proiecte prin care încercăm să ocupăm timpul copiilor într-un mod cât mai plăcut: opționale de muzică, teatru, dans, șah. Cursuri de pregătire pentru limba engleză și pregătire pentru elevii de la clasa a 12-a pentru examenul de bacalaureat ”, a declarat Veronica Herghelegiu, coordonator proiecte culturale.