Satul din Botoșani cu singurii locuitori, doi frați care nu își vorbesc de ani de zile (FOTO)

Satul din Botoșani cu singurii locuitori, doi frați care nu își vorbesc de ani de zile (FOTO)

Satul din Botoșani ai cărui singuri locuitori sunt doi frați certați, se află ascuns printre munți, la 20 de kilometri de oraș. Cândva, satul era o comunitate prosperă, dar acum nu a mai rămas decât un cătun cu 2 locuitori, frații Lupan, care stau pe aceeași uliță, dar nu își vorbesc de ani buni.

Un drum desfundat desparte cătunul Crac de civilizație. Mihai Lupan, unul dintre cei doi frați, a povestit că nu este neapărat certat cu Gheorghe Lupan. Dar preferă să nu aibă de-a face cu el. „Mai răruţ, că-i mai drăguţ. Suntem oameni diferiţi. El o ţine pe a lui, eu pe a mea. Nu pot spune că suntem certaţi, dar dacă vine la mine, stă două minute şi pleacă nervos. Nu are stare. Fiecare cu ale lui, că aşa e mai bine”, descrie Mihai Lupan relaţia cu fratele său.

Cei doi trăiesc în principal din agricultură, dar şi din pescuit, zona fiind mai cunoscută pescarilor, care vin la iazul Cerviceşti-Crac atunci când vremea permite. Cu un umor hâtru, cei doi îşi ascund conflictele mai vechi şi preferă să îşi continue viaţa ştiind de existenţa celuilalt şi atât.