Scandal în miezul nopții, la Dej, din cauza unui „Dorel”: O femeie a tulburat somnul vecinilor, furioasă că muncitorii care au asfaltat strada i-au blocat accesul pe proprietate (VIDEO)

Scandal în miezul nopții, la Dej, din cauza unui „Dorel”: O femeie a tulburat somnul vecinilor, furioasă că muncitorii care au asfaltat strada i-au blocat accesul pe proprietate (VIDEO)

Scandal fără precedent în localitatea clujeană Dej. O femeie a tulburat somnul vecinilor, furioasă că muncitorii care au asfaltat strada i-au blocat accesul pe proprietatea sa, informează B1 TV. Dejeanca a țipat până când i s-a făcut rău, mai ales că a mai sesizat Primăria în repetate rânduri de faptul că lucrările sunt făcute de mântuială. Joi seară, când a văzut că nici măcar nu poate intra cu maşina în curte iar gardul îi este distrus, a cedat nervos. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii. Acum femeia e decisă să dea municipalitatea în judecată.

Femei care ţipa cât o ţineau plămânii voia neapărat ca şi concitadinii ei să vadă ce dezastru au lăsat muncitorii care lucrau la asfaltarea drumului ce trece prin faţa proprietăţii pe care o deţine. Dejeanca şi-a ieşit din fire, când împreună cu o altă femeie ajuns la terenul pe care are o locuinţă în construcţie pentru a da de mâncare câinilor. Nici n-a putut intra cu maşina pe proprietatea ei.

Dejeanca susţine că lucrările de amanajare a străzii au fost gândte din „birou” iar muncitorilor nu le-a păsat nicio secundă că au lucrat de mântuială, cu atât mai puţin că i-au blocat accesul pe terenul său sau că i-au distrus gardul.

Furioasă, femeia a chemat poliţia. Oamenii legii au reuşit să o mai calmeze pe femeie şi au sfătuit-o să meargă la Secţie pentru a depune o plângere.

Practic e singura soluţie care i-a mai rămas pentru că femeia susţine că a mai făcut sesizări la Primărie, însă fără niciun rezultat.

Scandal în miez de noapte, în Dej, din cauza unui ”Dorel”

Urmăriți B1TV.ro și pe