Scandal într-un parc din Bucureşti, după ce doi copii au avut un conflict. O femeie a fost rănită

Scandal într-un parc din Bucureşti, după ce doi copii au avut un conflict. O femeie a fost rănită
Foto: Poliția Română / Facebook

Un scandal pornit de la doi copii a avut loc, marţi seară, într-un parc din Bucureşti. Ulterior, au intervenit prinţii şi alte persoane, o femeie fiind lovită la un picior.

Toate persoanele au fost duse la audieri, potrivit polițiștilor, potrivit Digi24.

Situația ar fi escaladat, iar o femeie a fost lovită la un picior.

”În seara, de 07. 09.2021, în jurul orei 20.30, prin apel 112 a fost sesizat un conflict, între două persoane, în interiorul unui parc din sectorul 3. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 12, care au depistat şi identificat mai multe persoane. În fapt, din primele date a rezultat faptul că doi minori au avut un conflict, ulterior părinţii, dar şi alte două persoane intervenind în dispută”, a transmis, marţi seară, Poliţia Capitalei.

”Toate persoanele implicate au fost conduse la sediul subunităţii de poliţie pentru audieri. Asupra unui bărbat a fost găsit un obiect contondent. În cauză au fost declanşate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, au mai transmis poliţiştii.