SCANDAL în Jandarmeria Română: Un ofițer și subordonatul acestuia tâlhăreau PROSTITUATE în Bucureşti! Modul de operare este HALUCINANT

SCANDAL în Jandarmeria Română: Un ofițer și subordonatul acestuia tâlhăreau PROSTITUATE în Bucureşti! Modul de operare este HALUCINANT

Scandal în Jandarmeria Română! Un ofiţer şi un subofiţer au ajuns după gratii, fiind acuzaţi că, împreună cu alţi doi complici, au jefuit mai multe prostituate din Capitală.

Anchetatorii au descris cu lux de amănunte modul de operare al tâlharilor. Cei doi jandarmi pretindeau că sunt poliţişti şi jefuiau prostituatele când ajungeau în locuința acestora.

Victimele erau abordate în urma anunţurilor pe care le postau pe internet şi prin care ofereau serviciile sexuale la domiciliul acestora. Inițial, bărbații se dădeau drept oameni de afaceri, dornici de distracţie, scrie adevarul.ro.

Ajunşi la locuințele prostituatelor, unul dintre jandarmi, se legitima cu legitimaţia de serviciu şi spunea că sunt poliţişti. Sub pretextul calităţii oficiale, cei patru încercau să dea senzaţia că sunt în desfăşurarea unei proceduri penale şi făceau „percheziţie“. Astfel, de la una dintre femei, tâlharii au „confiscat“ 2.400 de lei şi un telefon mobil, iar de la a doua 4.000 de lei. Victimele au depus plângeri la poliţie, iar în scurt timp indiciile i-au condus pe anchetatori spre cei doi jandarmi.

Unul dintre făptași, Bogdan Tudor, este chiar ofiţer în Jandarmerie. Cel de-al doilea, un subofiţer, îi era subordonat, dar şi prieten, cei doi având o pasiune comună: sportul, fiind practicanți de arte marţiale.

În trecut, cei doi jandarmi au fost cercetaţi şi sancţionaţi pentru încălcarea disciplinei militare. „Au fost subiectul unor anchete interne, în trecut, pentru nerespectarea regulamentelor militare. Au avut nişte probleme să spunem, nu foarte grave, care ţin de disciplina şi regulamentele militare. Nu au fost fapte care să pună în pericol integritatea cuiva sau să pericliteze siguranţa misiunilor. Atunci au fost sancţionaţi“, a declarat, pentru „Adevărul“, Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române.

„Cei doi fac parte dintr-un batalion al Jandarmeriei Capitalei. Noi am cooperat cu anchetatorii, am contribuit şi sprijinit demersul procurorilor militari, am pus la dispoziţie toate documentele şi informaţiile solicitate referitoare la activitatea lor. În continuare dăm tot concursul organelor de cercetare penală, deoarece pentru noi este foarte important să se soluţioneze repede acest caz“, a declarat, pentru „Adevărul“, Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române.

Tags: