Scandal la Casa Regală: O jurnalistă susține că Regele Mihai este izolat și că mesajele pe care le transmite nu îi aparțin. Avocatul Familiei Regale avertizează că jurnalista ar putea fi dată în judecată (VIDEO)

Scandal la Casa Regală: O jurnalistă susține că Regele Mihai este izolat și că mesajele pe care le transmite nu îi aparțin. Avocatul Familiei Regale avertizează că jurnalista ar putea fi dată în judecată (VIDEO)
Foto: enational.ro

Casa Regală este zguduită de un scandal fără precedent. Problemele au apărut după ce jurnalista Roxana Iordache a declarat că Regele Mihai ar fi izolat şi că mesajele semnate de acesta şi transmise de Casa Regală nu i-ar aparţine. Avocatul Regelui Mihai reacţionează şi spune că Majestatea Sa este indignat de acuzaţiile care pun la îndoială capacităţile sale şi că are de gând să o dea în judecată pe ziaristă, informează B1 TV.

Un nou conflict în centrul căruia se află Casa Regală a României a fost iscat de declaraţiile făcute de o jurnalistă.

„Am o rugăminte, nu mai preluaţi mesaje semnate de Regele Mihai, sunt false. Regele e izolat, nici ordinul de retragere a titlului Prinţului Nicolae nu l-a semnat. Să nu ne mai amăgim, asta e realitatea. Aştept să mă dea în judecată cine se crede în drept să mă contrazică”, a notat pe Facebook Roxana Iordache, membru în Consiliul Consultativ al Casei Regale în anii 90 împreună cu alţi intelectuali din ţară, printre care Octavian Paler.

Scandal la Casa Regală

#DIRECT_ONE_7o2zqv#

Ulterior, ziarista a revenit cu noi precizări incendiare despre Casa Regală.

„N-o să îndrăznească nimeni din parodia de Palat Elisabeta să contrazică afirmaţia că, din păcate, Majestatea Sa Regele Mihai nu mai ştie nimic din ce se întâmplă în ţară, pentru că e distrus din pricina stării de sănătate a Reginei Ana, fără de care e pierdut. Iar unele canalii profită de această stare de fapt. Dacă ar mai trăi autorii crimei anti-româneşti contra Regelui Mihai I, deci, a monarhiei clăditoare de România înfloritoare, s-ar simţi deopotrivă mândri şi complexaţi de urmaşii urmaşilor lor de după decembrie 1989 şi mai ales, de cei de acum – cum ar fi de-alde nişte lichele de consilieri pretinşi regali. Mizeria de lucrătură contra nepotului regal, Nicolae Mihai, virtual Rege Mihai al II-lea, a fost atât de perversă. Adică voi vă imaginaţi că
Regele Mihai îşi executa nepotul fără ca măcar să-l cheme şi să asculte ce are de spus?”, a mai notat aceasta.

Afirmaţiile ziaristei nu au rămas fără ecou, iar avocatul Regelui Mihai a anunţat că lucrurile se vor tranşa în instanţă.

”Majestatea sa va autoriza pe avocați să înceapă un proces împotriva doamnei Iordache. Ea a făcut o acuzație directă de fals. E normal să se știe că semnătura Majestatii sale nu poate fi pusă sub semnul îndoielii. Faptul că Majestatea sa nu a vorbit personal în fața camerelor e un fapt real. (…) Gândiți-vă că a dat mesaje permanent, au fost decorările făcute de Majestatea sa, deci e foarte activ”, a declarat Ioan Luca Vlad, avocatul Casei Regale.

Au curs şi reacţiile din partea colegilor de breaslă ai Roxanei Iordache.

”Nu cred că vor recurge la începerea procedurilor de dare în judecată a colegei Roxana Iordache, ea făcând parte din Consiliul regal 1990. (…) Acele cuvinte apărute: noi, patronaj, n-au existat, sau că Regele este dezamăgit sau deznădăjduit, n-au existat. Din 47 încoace, Regele nu au fost niciodată dezamăgit. Cum au apărut aceste cuvinte în mesajul lui de anul acesta? Și atunci ne îndoim că e scris de Majestatea Sa”, a spus jurnalistul Marius Ghilezan. 

„Este evident că există lucrururi nespuse din preajma Familiei Regale. Sunt acolo niște personaje, precum Mihnea Constantinescu, apropiate de serviciile secrete și de putere în general, de puterea din România din ultimii 25 de ani, iar îndepărtarea Principelui Nicolae atâta vreme cât nu a fost foarte bine explicată și nu au apărut motivele reale pentru acest gest a dat naștere la tot felul de speculații cum e și asta”, a spus și jurnalistul Sabin Orcan.

Ultima oră
15:08 - Alecsandru Dunaev, detalii despre scenele pasionale alături de Mara Oprea, în serialul Adela de la Antena 1: Există o chimie între noi
15:07 - Virgil Popescu: Furnizorii au obligația să recalculeze facturile emise eronat fără penalități în termen de 15 zile, timp în care se suspendă inclusiv o eventuală plată. Debranșările, interzise pe perioada OUG (VIDEO)
15:03 - Florin Cîţu: Pentru mine, certificatul verde COVID e o prioritate / Trebuie să discutăm în coaliţie măsurile şi apoi să ieşim cu ele public
14:48 - Marcel Ciolacu: Este tardivă o lege a certificatului verde în acest moment
14:37 - Scandal de proporții la „Survivor România”. Doi Faimoși și-au aruncat cuvinte grele: „Ești nebun, ești pervers!” (GALERIE FOTO)
14:28 - Dan Dungaciu, despre mișcările Rusiei: Sună mai degrabă ca mesaje prin care să convingă cealaltă parte că e o amenințare reală, dar nu sunt convins că sunt mesaje că invazia ar fi iminentă (VIDEO)
14:09 - Câți bani încasează Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu de la Suriviro România 2022. Sumele primite pentru fiecare săptămână
14:02 - Probleme pentru Andra. De ce a ajuns artista la poliție (GALERIE FOTO)
13:53 - Aproape 150 de orașe și municipii în scenariul roșu. Cea mai mare rată de infectare, înregistrată într-o comună din județul Cluj
13:38 - Marcel Ciolacu, întrebat despre schimbarea conducerii ANRE: Mie nu mi-a solicitat cineva acest lucru. Nu știu dacă ANRE trebuie să urmărească facturi (VIDEO)