Scandal la un an de la moartea lui Fane Spoitoru: Fiica acestuia o acuză pe fosta soție că l-a deconectat prea repede de la aparate (VIDEO)

Scandal la un an de la moartea lui Fane Spoitoru: Fiica acestuia o acuză pe fosta soție că l-a deconectat prea repede de la aparate (VIDEO)
Foto: rtv.net

Scandal în familia lui Fane Spoitoru. La un an de la moartea temutului interlop, fiica acestuia lansează acuzații grave. Tânăra susține că de vină pentru moartea lui Spoitoru ar fi chiar soția acestuia, informează B1 TV.

Fane Spoitoru a murit în urmă cu un an într-un spital din Israel. Între timp, scandalurile în familia interlopului care făcea legea în România în anii 90 se țin lanț. Fiica lui Fane Spoitoru o acuză pe fosta soție a acestuia că l-a deconectat prea repede de la aparate.

"În situaţia tatei ar fi existat şanse de salvare pentru că el se afla în spital şi dacă ar fi fost operat poate scăpa. După ce am obţinut copia după certificatul de deces, am discutat cu medici despre hematomul subdural. Ei mi-au spus că în astfel de cazuri pacientul trebuie ţinut la aparate nouă zile şi ajutat cu aparate. Pe când tatăl meu a fost ţinut doar trei zile şi apoi deconectat de la aparate. Mulţi s-au vindecat, au depăşit momentul critic şi trăiesc şi acum", susține fiica lui Spoitoru.

Scandal la un an de la moartea lui Fane Spoitoru: Fiica acestuia o acuză pe fosta soție că l-a deconectat prea repede de la aparate

#DIRECT_ONE_7mai8j#

Pe numele său adevărat Ion Titişor, Fane Spoitoru a devenit cunoscut în anii 90 după un conflict cu un poliţist în faţa discotecii Vox Maris. Interlopul a fost împuşcat de șase ori de către agentul căruia i-a tăiat mâna cu o sabie. În ianuarie 1996 a fugit în Canada. Un an mai târziu a fost condamnat în lipsă la nouă ani de închisoare. A fost expulzat în țară și încarcerat în anul 2000. După doar trei ani de detenție, a fost eliberat condiționat.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său