Scandal la Vama Veche, după ce mai multe baruri construite pe plajă fără autorizaţie au fost demolate

Scandal la Vama Veche, după ce mai multe baruri construite pe plajă fără autorizaţie au fost demolate
Sursa: Captura Youtube

A fost scandal pe plaja din Vama Veche. Mai multe baruri construite fără autorizație au fost demolate de autorități, la solicitarea reprezentanților de la Inspectoratul de Stat în Construcții.

Scandal monstru în Vama Veche

Pentru că unii patroni s-au opus vehement, jandarmii și polițiștii au intervenit pentru a pune în practică ordinul de demolare a barului, scrie antena3.ro.

Patronii unui local spun că au contestat în instanță decizia de demolare și au depus solicitare conform legii că își vor demola singuri în termen de 90 de zile.

Reprezentanții barului spun că au ordonanță președințială pentru stoparea demolării, însă oamenii legii spun că este doar o cerere depusă, iar decizia instanței pentru stoparea demolării nu a fost emisă.

Potrivit ziuaconstanta.ro, primarul din Limanu, Daniel Georgescu, susţine că demolările vin prin dispoziție de primar, după ce au fost constatate construcții ridicate ilegal pe plajă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
16:07 - Monica Anghel, răspuns tranșant la criticile fanilor: „Nu le-aș da un sfat femeilor să slăbească neapărat, dacă se simt bine în pielea lor și grase”
16:01 - O angajată a Primăriei Pașcani, acuzată de trafic de influență: ar fi primit aproximativ 45.000 de euro de la mai multe persoane cu scopul de a le rezolva solicitările
15:51 - Muncitorii români din Croația continuă protestele în Zagreb. N-au fost plătiți de două luni
15:50 - Primăria Brașov, amendată după accidentul în lanț din zona Dârste
15:38 - Cum funcționează contra propaganda ucraineană? Povestea unei tinere care vorbește cu mii de ruși în Telegram: „Sper că cel puțin câțiva oameni vor ajunge la ideea că ‘Soțul meu îmi este mai drag decât Herson'”
15:37 - Niculae Bădălău, arestat preventiv, a fost revocat de Parlament de la Curtea de Conturi (VIDEO)
15:29 - Preotul Vasile Bratie, despre venirea lui Moș Nicolae în copilăria sa: „Aveam nişte opinci roase de capră pe care nu puteam să le dăm cu cremă, dar le spălam şi le aşezam frumos lângă uşă”
15:27 - Ambasadorul Emil Hurezeanu, despre aderarea la Schengen: Președintele Austriei are o opinie favorabilă României. Decizia finală aparține guvernului, iar semnalele nu sunt optimiste
15:11 - Veste uriașă pentru Simona Halep: „S-a stabilit clar modul în care a ajuns substanța în organism”
15:08 - Tudor Chirilă, replici dure la adresa lui Denis Roabes: „Știți cum e la fotbal? Când echipa joacă bine e meritul jucătorilor, când echipa nu joacă bine e vina antrenorului”