Scene desprinse din filme pe un drum naţional din Pucioasa: Un tir a fost „înghițit” de asfaltul surpat din cauza ploii (VIDEO)

Scene desprinse din filme pe un drum naţional din Pucioasa: Un tir a fost înghițit de asfaltul surpat din cauza ploii (VIDEO)
Foto: ziarmm.ro

Scene desprinse din filme pe un drum naţional din Pucioasa. Un tir a fost la un pas de a fi înghiţit în întregime de asfalt după ce drumul s-a surpat din cauza ploii. Şoferul a povestit că a fost nevoie de o macara pentru a scoate camionul din groapă, informează B1 TV.

Șoferul camionionului s-a trezit într-o groapă imensă din asfalt, din cauza ploii. Bărbatul a povestit că drumul s-a surpat pur şi simplu sub el.

Drumul Naţional 71 se află în reparaţii de ani de zile, iar constructorii au abandonat lucrarea din lipsă de fonduri.

Drumul se află în reabilitare printr-un proiect derulat de Primăria Pucioasa prin Compania Naţională de Investiţii. Proiectul prevede şi reabilitarea şi extinderea parţială a reţelelor de apă şi canalizare şi are o valoare de peste 25 de milioane de leI.

Un tir a fost „înghițit” de asfaltul surpoat din cauza ploii

Ultima oră
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)
17:20 - Bulgaria, în zona portocalie din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19. Autoritățile înăspresc măsurile sanitare. La ce trebuie să fie atenți turiștii
16:59 - De ce nu pot participa decât maxim 500 de persoane la un protest? Raed Arafat: Nu poţi să controlezi situaţia acolo sau să impui măsuri de sănătate publică (VIDEO)
16:44 - Raed Arafat, precizări cu privire la o posibilă carantină națională, în contextul valului patru al pandemiei (VIDEO)
16:40 - Spania: Aproape 2.300 de persoane, testate pozitiv cu coronavirus după ce au participat la festivalurile de muzică din Catalonia
16:29 - Cod portocaliu de grindină și vijelii în aproape toată România. Director ANM: Vântul va sufla cu până la 100 km/h (VIDEO)
16:12 - Încă un incident feroviar pe Magistrala 800 București – Constanța: Unul dintre vagoanele unui tren privat de marfă a deraiat. Care sunt cauzele
15:59 - Noi detalii despre cazul tânărului aflat pe trotineta electrică, spulberat după o șicanare în trafic cu un motociclist. Procurorii au explicat cum s-au desfășurat faptele
15:34 - Florin Cîțu, atac la Cătălin Drulă: „La ministerul Transporturilor ar fi trebuit să iau bani, nu să dau, dacă e după execuția bugetară”