Scene halucinante la Spitalul Județean Giurgiu: Doi pacienți infectați cu COVID-19 se iau la întrecere, aflați în scaune cu rotile (FOTO)

Scene halucinante la Spitalul Județean Giurgiu: Doi pacienți infectați cu COVID-19 se iau la întrecere, aflați în scaune cu rotile (FOTO)

Scene halucinante au fost surprinse la Spitalul Județean din Giurgiu,unde mai mulți pacienți infectați cu COVID-19 au fost filmați în timp ce se luau la întrecere, aflați în scaun cu rotile.

Imaginile surprinse de ceilalți pacienți care au asistet la întreaga scenă au devenit în scurt timp virale pe rețelele de socializare, în acest mod a aflat și conducerea spitalului despre acest incident și a dispus o anchetă internă.

Doi Pacienți, despre care Spitalul Județean din Giurgiu și managerul a confirmat că sunt infectați cu COVID-19 se iau la întrecere pe holul unei secții a spitalului, în uralele celorlalți pacienți. Cel puțin cinci persoane apar în clipul distribuit pe rețelele de socializare.

Managerul a declarat pentru digi24 că în mod normal fieccare pacient stă în salonul propriu. În ceea ce privește supravegherea, managerul a precizat că fiind o „zonă roșie” a spitalului, personalul medical nu stă acolo, ci într-un alt spațiu, dintr-o „zonă verde”.

În acest caz a fost sesizată și poliția care va face o anchetă proprie.

Pandemia de COVID-19 în România

Potrivit ultimelor informații furnizate de autoritățile române, la nivel național au fost diagnosticate 5.467 de cazuri de COVID-19, dar 729 de persoane deja au fost declarate vindecate și, prin urmare, externate.

În cadrul aceluiași bilanț, Grupul de Comunicare Strategică a precizat că peste 25.200 de persoane sunt în carantină instituționalizată la nivel național, în timp ce circa 77.300 se află în izolare la domiciliu.

Autoritățile române au anunțat, vineri, alte cinci decese printre pacienții infectați cu coronavirus, astfel că bilanțul național a urcat la 270 de fatalități.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari