Scene șocante în Capitală: Deranjat de zgomotul făcut de un grup de copii, un bărbat ar fi tras cu pistolul spre ei. Suspectul a fost reținut (VIDEO)

Scene șocante în Capitală: Deranjat de zgomotul făcut de un grup de copii, un bărbat ar fi tras cu pistolul spre ei. Suspectul a fost reținut (VIDEO)
foto: Pixabay

Un bărbat din Sectorul 5 al Capitalei a tras cu pistolul spre un grup de copii, care se jucau. Aparent, individul ar fi fost deranjat de zgomotul făcut de aceștia. Bărbatul a fost prins de polițiști, potrivit B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Scene șocante în Capitală: Deranjat de zgomotul făcut de un grup de copii, un bărbat ar fi tras cu pistolul spre ei

Întrebat sâmbătă dimineață, în direct pe B1 TV, cum s-a întâmplat totul și despre ce fel de armă este vorba,Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, a răspuns: „La data de 29 iulie, anul în curs, în jurul orei 23, polițiștii Secției 24 Poliție au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat, care locuiește în Sectorul 5, a tras cu un pistol în direcția blocului unde se jucau mai mulți copii. În baza informațiilor obținute de colegii mei, a fost depistat un bărbat de 35 de ani bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la audieri și ulterior reținut. Tot din cercetări a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul, cunoscut cu preocupări de natură infracțională, ar fi executat focul de armă cu pistolul, deranjat de zgomotul produs de copiii care se jucau pe acea stradă”.

Suspectul a fost reținut

Oficialul a explicat că, „tot din cercetări, s-a stabilit că pistolul pe care bărbatul l-ar fi folosit este unul nelegal, cu gaze, supus autorizării, și este deținut în mod ilegal de către acesta. Pistolul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor. Bărbatul, după cum vă spuneam, a fost reținut. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și al munițiilor, și uzul de armă fără drept, față de cel în cauză fiind dispusă și măsura controlului judiciar”.