Scene șocante într-un spital din Focșani. O asistentă medicală a fost agresată de un pacient care a vrut să se arunce pe geam

Scene șocante într-un spital din Focșani. O asistentă medicală a fost agresată de un pacient care a vrut să se arunce pe geam
Sursa: freepik

Vineri seara, o asistentă medicală de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) „Sf. Pantelimon” din Focşani a fost agresată de un pacient care a vrut să se arunce pe geam.

Potrivit autorităților locale, femeia ar fi suferit excoriaţii la nivelul feţei şi gâtului. Aceasta a depus plângere, iar, în cauză, a fost deschis dosar penal penal pentru lovire şi alte violenţe.

Bărbatul a vrut să se arunce pe geam

„La data de 06 iunie, ora 18,44, Poliţia Municipiului Focşani a fost sesizată de către un cadru medical al unei secţii de la Spitalul Judeţean Vrancea cu privire la faptul că un pacient este agresiv. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat un bărbat de 65 de ani, care fusese imobilizat de către cadrele medicale, cu sprijinul a doi poliţişti aflaţi în apropierea secţiei, după ce ar fi devenit agresiv. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în jurul orei 18,30, pacientul a început să fie agitat, după care s-a ridicat din patul său şi a mers în alt salon, cu intenţia de a sări pe fereastra încăperii situată la etajul unu”, a transmis IPJ Vrancea, potrivit ziaruldevrancea.ro.

Potrivit poliţiei, bărbatul a fost împiedicat să se arunce în gol de mai multe cadre medicale, dar una dintre asistente ar fi suferit excoriaţii la nivelul feţei şi gâtului, leziuni ce ar fi fost provocate de pacientul care s-ar fi manifestat agresiv faţă de cei care au intervenit. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, după ce cadrul medical agresat a depus plângere.

Urmăriți B1TV.ro și pe