Se cred cei mai buni jurnaliști din lume! “Badea şi Ciutacu sunt, azi, în televiziune, cam ce era-n judo Alina Dumitru acum 4 ani”

Se cred cei mai buni jurnaliști din lume! “Badea şi Ciutacu sunt, azi, în televiziune, cam ce era-n judo Alina Dumitru acum 4 ani”

Competiție grea, nume mari ale presei participă în cel mai mare concurs gazetăresc de pe glob. Sunt prezenți ziariști din Coreea de Nord, câteva condee ilustre din niscaiva provincii chineze, un comisar de presă din Cuba. Printre toți aceștia, celebrii jurnaliști români Mircea Badea și Victor Ciutacu! Ambii prorietatea ilustrului mogul Dan Voiculescu!

Se dă startul în competiție: proba de înjurat cu spume, proba atacului politic grețos, proba pupincurismului… Și, în final, victorie! Badea și Ciutacu câștigă finala mondială a presei la categoria “Puci”! Cum, nu e doar puci? Scuze… Badea și Ciutacu, cei mai buni din lume la categoria “Puci eșuat!

Concursul”de mai sus ar putea părea doar o glumă, dar din păcate nu e… După ce i-au adus jigniri fără precedent campioanei olimpice la judo Alina Dumitru (Detalii AICI), jurnaliștii Mircea Badea și Victor Ciutacu refuză să își ceară scuze și, mai mult, continuă seria afirmațiilor halucinante.

Astfel, Victor Ciutacu afirmă la finalul unei postări de pe blogul său că, nici mai mult nici mai puțin, cei doi sunt la fel de buni în televiziune, cum era Alina Dumitru în judo acum patru ani! Acum patru ani când Alina Dumitru câștiga la Beijing medalia de aur la Olimpiadă, devenind astfel cea mai bună sportivă din lume la categoria ei!

Citat din Victor Ciutacu: “Fiindcă, asta-i realitatea, Mircea Badea şi Victor Ciutacu sunt, azi, în televiziune, cam ceea ce era-n judo Alina Dumitru acum patru ani.

Cu alte cuvinte, Ciutacu afirmă răspicat că el și Badea sunt cei mai buni jurnaliști de televiziune din lume în acest moment! Și când te gândești că supărarea și jignirile celor doi provin din faptul că, pentru a nu știu câta oară, trustul Intact și Dan Voiculescu nu au reușit să câștige o bătălie politică cu Traian Băsescu…


(Captură dintr-o postare semnată de Victor Ciutacu pe blog)

Trimite-i AICI un mesaj de susținere Alinei Dumitru.