Șefi ai Poliției Române ar fi negociat cu interlopii condițile înmormântării lui Emi Pian. Ce le-au cerut oamenii legii Duduienilor (VIDEO)

Șefi ai Poliției Române ar fi negociat cu interlopii condițile înmormântării lui Emi Pian. Ce le-au cerut oamenii legii Duduienilor (VIDEO)

Şefiai Poliției Române ar fi mers noaptea să negocieze înmormântarea interlopului Emi Pian, potrivit unor surse judicare citate de mass-media locală, transmite B1 TV.

Mai exact ofițeri de rang înalt i-ar fi rugat rudele lui Emi Pian să îl scoată pe cel decedat mai repede din casă pentru a nu provoca daune de imagine poliţiei.

Întâlnirea dinte ofiţeri şi membrii clanuluilui Duduianu ar fi avut loc într-o biserică, potrivit surselor citate.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Poliția ar fi negociat cu interlopii în biserică, la înmormântarea lui Emi Pian

Autoritățile au fost prezente și la priveghiul luiEmi Pian, iar intervenția forțelor de ordinea fost comentată de finul interlopului.

„Ne-am speriat când am văzut atâta poliție. Nu vrem să se facă ură de rasă la noi, că suntem romi, să nu lase lumea să vină să-l vadă. Vrem să putem să stăm la priveghi. Ne-a șocat câtă poliție a venit. N-a fost scandal, nici n-o să fie cum s-a spus, că ne batem, că ne tăiem, că ne omorâm…Niciodată!Am plâns, am urlat cu masca la gură! Nu suntem câini, suntem și noi niște oameni. Nu suntem bolnavi, nu cred în așa ceva, că doar avem și noi copii, câte cinci-șase, nepoți și toate alea. Suntem foarte îndurerați.Poliția trebuie să își facă treaba, nu ne punem contră, dar și ei trebuie să ne lase, să nu facă ură de rasă”, a declarat finul luiEmi Pian, pentru România TV.

Klaus Iohannis: lupta împotriva clanurilor este o luptă de durată

Întrebat despre aceste lucru, Klaus Iohannis a spus că statul duce o luptă cu clanurile de interlopi, care va fi, însă, una de durată pentru că multă vreme aceste grupări au fost tolerate.

„Aceste chestiuni sunt foarte îngrijorătoare. Am discutat de două ori cu ministrul de Interne și cu șeful Poliției pe această temă. La MAI există o preocupare reală, se organizează și se iau măsuri, însă nu trebuie, din păcate, să ne așteptăm să se rezolve peste noapte aceste chestiuni.

Prea mulți ani, în timpul guvernărilor PSD, acești interlopi au fost tolerați.

Acum nu mai sunt tolerați, însă lupta împotriva clanurilor este o luptă de durată”, a afirmat șeful statului.

Fraţii interlopuluiEmi Pian,Ciprian și Grațian, au fost reţinuţi pentru tentativă de omor

Procurorii din Parchetul Capitalei au dispus, miercuri, reținerea pentru 24 de ore a fraților interlopuluiEmi Pian, Ciprian și Grațian, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Cei doi și un alt membru al clanului Duduianu,sunt acuzați că, în conflictul de acum o săptămână, l-au atacat pe Richard Emanuel Gheorghe, care face parte din gruparea Rinu și este arestat în prezent pentru moartea fostului lider al Duduienilor, Florin Mototolea, zis Emi Pian.

În vârstă de 39 de ani, Florin Mototolea, zisEmi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost înjunghiat mortal săptămâna trecută, în timpul unei partide de barbut.

Avocata familiei luiEmi Piana declarat că liderul clanului Duduianu „nu era o persoană agresivă, nu era o persoană care să umble cu cuțite după el, nu a deranjat absolut niciodată pe nimeni”.

„Este puţin inegal tratamentul, având în vedere faptul că Emi a fost omorât. Emi nu era o persoană agresivă, nu era o persoană care să umble cu cuţite după el, nu a deranjat absolut niciodată pe nimeni. Vorbim ca şi comportament în societate. (…) Ei au spus clar că nu se vor răzbuna. Cui foloseşte această răzbunare? Emi a murit, este în pământ, nu are cui să-i folosească lucrul ăsta”, susține avocata.

Urmăriți B1TV.ro și pe