Senatorul liberal Viorel Badea a fost surprins la o petrecere, la Atena, imediat după tragedia din clubul Colectiv: Gestul său a stârnit reacții dure din partea PNL Diaspora

Senatorul liberal Viorel Badea a fost surprins la o petrecere, la Atena, imediat după tragedia din clubul Colectiv: Gestul său a stârnit reacții dure din partea PNL Diaspora
Foto: pnldiaspora.ro

Iadul s-a dezlănţuit în Capitală, iar un politician se distra de minune. Senatorul liberal Viorel Badea a fost surprins la o petrecere, la Atena, în prima zi de doliu național, după tragedia din clubul Colectiv, informează B1 TV. Gestul lui Badea de sfidare a stârnit reacții dure din partea PNL Diaspora. Preşedintele PNL din Veneto-Italia, Valeria Bulgaru, a publicat o scrisoare deschisă în presa românească din Italia, în care aduce acuzaţii grave Partidului Național Liberal.

„Să ne păstrăm, să ne promovăm identitatea noastră naţională! Identitatea noastră este ca o carte de identitate, noi nu putem să renunţăm aşa cum am renunţa la un document pe care îl lăsăm la intrarea într-un hotel”, spunea la un moment dat liberalul.

Senatorul Viorel Badea a vorbit cu patos despre „identitatea naţională”, la care, însă, se pare că nu s-a mai gândit pe 31 octombrie, în prima zi de doliu național, după drama din Clubul Colectiv.

Viorel Badea, dar şi alţi membri ai PNL, au mers într-un club din capitala Greciei, unde au „tras” un chef pe cinste.

Distracția liberalilor a provocat însă reacții dure din partea colegilor din PNL Diasporă.

„Îţi scriu, dragă partidule, pentru că sunt revoltată şi oripilată de tot ceea ce se întâmplă, sunt dezgustată de acţiunile şi declaraţiile unor colegi de-ai mei. Cum aş putea să cred altceva, atunci când citesc declaraţiile pline de durere şi lacrimi ale unui popor întreg, poporul meu, iar unii din colegii mei care, în frunte cu senatorul ruşinii diasporene, benchetuiau în tavernele Atenei, în prima zi de doliu naţional?”, a scris Valeria Bulgaru, potrivit publicației Gazeta românească.

Mai mult, preşedintele PNL Veneto-Italia aduce acuzaţii grave PNL.

„Cum să fac echipă, dragă partidule, cu oameni dispuşi să calce pe cadavre, doar ca să ajungă în funcţii de conducere? Este corupţie, dragi colegi, atunci când acceptaţi să plătiţi, doar, doar vi se va oferi vreo functie, ceva acolo, să aveţi cu ce vă făli”, mai scrie Bulgaru.

Ultima oră
14:47 - Orban, către liberali: Nu-mi aduc aminte ca Florin Cîțu să fi consultat un for al PNL înainte de deciziile ce au dus la criză şi retragerea USR PLUS. Dacă ei nu mai vin în coaliție, cu cine facem majoritate parlamentară?
14:38 - Ludovic Orban: Un lider al PNL trebuie să fie carismatic și să aibă forța și inteligența de a duce PNL la victorie. Am câștigat această competiție
14:32 - Directive date din taberele Cîțu și Orban, ca delegații la congres să-și dovedească votul. „Toți trebuie să deschidă perdelele la cabine” (FOTO)
14:20 - Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
14:11 - Ludovic Orban: Nu avem un premier și un Guvern cu care să ne putem mândri. Niciodată nu a existat un premier cu cotă de încredere atât de joasă (VIDEO)
14:04 - Dan Vîlceanu, către Ludovic Orban: În Parlament aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi (VIDEO)
13:40 - Peste 7,600 de noi infectări cu COVID-19 la nivel național și 264 de copii, spitalizați. Doar 3 paturi ATI, libere în București
13:34 - Rareș Bogdan, mesaj pentru susținătorii lui Orban: Nu puteți să rechiziţionaţi o sală. Nu stigați „demisia”, pentru că e guvernul nostru. Noi nu suntem PSD-isti
13:30 - CORONAVIRUS | Încă 7.676 de infectări în România. Pandemia a mai făcut 121 de victime / Bucureștiul a depășit pragul de 4 / 1.195 de pacienți la ATI în toată țara, din care 17 sunt minori
13:19 - Florin Cîțu: Nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie ”Votaţi PSD!”. Voi lupta pentru refacerea coaliţiei, dar nu voi permite ca PNL să fie înghenunchiat / Premierul și-a pierdut vocea până la finalul discursului (VIDEO)