SENZAȚIONAL! DAN DIACONESCU nu se încurcă: Și-a tras încă un BOLID de lux! A costat… (FOTO)

SENZAȚIONAL! DAN DIACONESCU nu se încurcă: Și-a tras încă un BOLID de lux! A costat... (FOTO)

Fostul patron al OTV-ului, Dan Diaconescu, și-a tras un nou bolid: un Mercedes de 80 de mii de euro, la două luni de la eliberare.

Când a ieșit din închisoare Dan Diaconescu a urcat la volanul unui Mercedes de 100.000 de euro. Mai mult, fostul patron al OTV-ului a fost surprins zilele trecute, cu un alt Mercedes, în valoare de 80.000 de euro, recent achiziționat potrivit cancan.ro.

Dan Diaconescu a fost condamnat la cinci ani şi şase luni, pentru şantaj. O parte din pedeapsă a fost redusă, magnatul beneficiind de eliberarea condiţionată, după 1.500 de zile de detenţie. Pentru asta el a scris în spatele gratiilor cinci cărţi.

Eliberat condiţionat chiar înainte de ziua lui. Dan Diaconescu a fost eliberat din închisoare pe 29 noiembrie 2017, ca urmare a deciziei luate de magistraţii Tribunalului Ilfov, care i-au admis cererea de eliberare condiţionată.

„Dacă vreţi să ştiţi cum e în puşcărie, faceţi-vă televiziuni de succes şi partid de succes şi imediat o să intraţi. Acum trebuie să ştiţi că, la fel de prodigioasă cum a fost activitatea dumneavoastră în prezent, poate fi la fel de infracţională fiindcă avem de-a face cu o lege dată în România, o sentinţă prin care timp de 10 ani şi jumătate nu am voie să iau legătura cu cei un milion şi jumătate de prieteni ai mei, cei care ne-au votat la un moment dat. Este o interdicţie foarte, foarte mare”, a declarat Diaconescu la ieșirea din închisoare.

Sursa:cancan.ro

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)