Sevil Shhaideh: Am primit MII DE AMENINȚĂRI. Nu am beneficiat de nici un serviciu de pază. Nici nu m-am gândit că aș avea nevoie (VIDEO)

Sevil Shhaideh: Am primit MII DE AMENINȚĂRI. Nu am beneficiat de nici un serviciu de pază. Nici nu m-am gândit că aș avea nevoie (VIDEO)
Foto: vocea.biz

Sevil Shhaideh a avut prima reacție dupa scandalul respingerii nominalizării pentru funcția de premier. Fostul ministru al Dezvoltării spune că familia sa a primit amenințări telefonice și pe rețelele de socializare, în română, engleză și arabă, informează B1 TV.

”La început după ce domnul președinte Dragnea a făcut această propunere au fost câteva telefoane de amenințări. Din aceste considerente nu am răspuns la telefon. (…) Eu fiind doar o propunere, nu am beneficiat de nici un serviciu de pază. Nici nu m-am gândit că aș avea nevoie.

Vin dintr-un loc periculos. Ne-am așteptat să fim aici în siguranță, că nu vor fi amenințați în nici un fel. Eu ce să zic, am 52 de ani, pot să mor mâine, dar acești copii te schimbă.

Vă rog să înțelegeți că pentru mine mai importanți au fost soțul, copiii. Nu pot să vă explic vorbele, telefoanele, unele în română, altele în engleză, altele în arabă”, a declarat Sevil Shhaideh pentru un post de televiziune.

Sevil Shhaideh: Am primit mii de amenințări. Nu am beneficiat de nici un serviciu de pază. Nici nu m-am gândit că aș avea nevoie

#DIRECT_ONE_qz3k5j#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:08 - Germania, Danemarca și Olanda vor trimite Ucrainei peste 100 de tancuri Leopard 1. Tancurile Leopard 2, gata de utilizare la finalul lunii martie
23:02 - George Burcea, copleșit de dor. Actorul s-a întors din America într-un suflet: „Am vrut foarte tare să văd copiii”
22:51 - Este alertă de tsunami în Italia, după cutremurele devastatoare din Turcia / În regiunile sudice traficul feroviar a fost oprit
22:39 - Tanczos Barna: Nu a existat nicio discuție concretă despre scoaterea UDMR din coaliția de guvernare. Sunt convins că ne vom păstra formula de 3+1 și după rocada din mai
22:29 - Primarul unei comune din Bacău s-a ocupat singur de deszăpezirea drumurilor
22:14 - O femeie trăia cu 800 de șobolani în apartament / Autoritățile au intervenit, după ce vecinii au reclamat mirosul insuportabil
22:11 - Florin Cîțu: Nu știe nimeni care este impactul bugetar al proiectului de lege aprobat de Guvern pentru pensiile de serviciu. Pierdem zeci de miliarde de euro dacă nu facem acest jalon din PNRR (VIDEO)
22:10 - Mesajul Regelui Charles pentru Turcia: „Gândurile şi rugăciunile noastre speciale se îndreaptă către toţi cei care au fost afectaţi de acest dezastru”
21:50 - Ahmet Eyüp Türkaslan, portarul antrenat de Marius Șumudică sezonul trecut, a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia: „Oh, dragul meu frate!”
21:38 - George Simion, despre o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024: „Mai demult excludeam, acum nu exclud în totalitate”