Sfidare extremă. Interlopii fac live pe rețelele de socializare din mașina poliției (VIDEO)

Sfidare extremă. Interlopii fac live pe rețelele de socializare din mașina poliției (VIDEO)
Sursa Foto: România Liberă

Poliţia Română nu are niciun control asupra interlopilor. Trecem peste spectacolul de la priveghiul şi înmormântarea lui Emi Pian. Şi ne uităm cum agenţii nu pot să îi controleze pe interlopi nici măcar în maşina poliţiei. Reţinuţi de poliţişti doi interlopi au făcut, zâmbitori, un live pe reţelele sociale chiar din autospecială. Fără că agenţii să schiţeze niciun gest, arată B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Interlopii fac live pe telefon din maşina poliţiei

“Fă stânga acolo, bossule. Acolo mă laşi”, îi spunea unul dintre interlopi agentului de poliție.

Doi interlopi ridicaţi pentru a fi duşi la secție se filmau pe TikTok, chiar din mașina Poliției. Agenţii n-au schițat niciun gest și, în bătaie de joc, unul dintre indivizi i-a dat indicați polițistului de la volan unde să îl lase.

Pe lângă faptul că-i ironizează pe poliţişti şi au şi telefoanele mobile la ei, cei doi interlopi nici nu poartă mască de protecție. Probabil or fi fost împărţite toate la priveghi la Emi Pian, şi a rămas şi poliţia fără măşti.

Potrivit unor surse, cei doi au fost ridicaţi după ce în portbagajul mașinii lor au fost descoperite mai multe arme albe.

Șeful Serviciului Grupări Infracționale Violente: Șefi din Poliția Capitalei au făcut presiuni să nu ne atingem de interlopi. Ni s-a interzis colaborarea cu DIICOT

Răfuiala interlopilor scoate la iveală şi răfuiala poliţiştilor! Ofiţerii Serviciului Grupări Infracționale Violente acuză faptul că sunt sabotați chiar din interior în activităţile de cercetare îndreptate împotriva clanurilor interlope. Seful serviciului sustine că până şi colaborarea procurorilor DIICOT cu ofițerii de la Serviciul anti-clanuri a fost afectată de o serie de presiuni din partea unor șefi din Poliția Capitalei.

“Totul s-a schimbat la inceput de 2019 cand comanda Politiei Capitalei a fost inlocuita. La comanda era comsiar sef Miron si director general comisar sef Radu Gavris care, din ianurie ne-au solicitat clar si vehement sa incetam activitatile efectuate la nivel DIICOT.

Nu pot sa va spun argumentele, eu am intrebat în toată această perioadă: sa mi se spuna concret cu ce gresim si de ce aceasta solicitare, nu mi s-a raspuns niciodata, mi s-a spus ca sunt incapatant și că nu inteleg solicitările Poliției Capitalei, ca nu imi va fi bine daca nu inteleg sa fac lucru, ceea ce s-a vazut pe tot parcursul anului 2019”, a declarat Marius Andrei, șef Serviciu Grupări Infracționale Violente.

Acuzațiile vin după răfuiala dintre două clanuri de interlopi din București, în care a murit liderul Duduienilor, Emi Pian, iar frații săi au fost arestați pentru tentativă de omor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)