Sibiul ocupă locul 6 într-un top 100 al celor mai convenabile orașe la nivel mondial ce trebuie explorate în 2016

Sibiul ocupă locul 6 într-un top 100 al celor mai convenabile orașe la nivel mondial ce trebuie explorate în 2016

Sibiul ocupă locul 6 în top 100 cele mai convenabile orașe la nivel mondial ce trebuie explorate în anul 2016, potrivit unui studiu realizat de unul dintre cele mai cunoscute site-uri de căutare de hoteluri din lume, potrivit Agerpres.

Deși este al treilea an consecutiv în care fosta capitală culturală europeană a fost inclusă în topul Best Value Index, de această dată, a reușit în premieră să urce în top 10.

În acest an este singurul oraș din România recomandat turiștilor interesați de vacanțe sau concedii avantajoase pentru anul 2016. Această situație se datorează Indicelui său ce a crescut pe lista actuală de la 96,02% la 96,55%. Acesta este calculat pe baza reputației hotelurilor din Sibiu și a prețurilor medii de cazare ce au scăzut de la 275 lei/seară la 243 lei/seară.

Pe primul loc în clasament se află orașul chinezesc Fenghuang, cu o valoare a indicelui de 98,01%.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)