Sile Cămătaru, după scandalul de la Curtea de Apel: Fac pușcărie de 100 de ani numai degeaba. Cei din clanul Sportivilor au venit pregătiți să provoace chestia asta (VIDEO)

Sile Cămătaru, după scandalul de la Curtea de Apel: Fac pușcărie de 100 de ani numai degeaba. Cei din clanul Sportivilor au venit pregătiți să provoace chestia asta (VIDEO)
Foto: B1 TV

Sile Cămătaru a făcut declarații șocante în fața instanței. El și fratele său, Nuțu Cămătaru, au fost reținuți după o bătaie la Curtea de Apel București, din care Robert Gabriel Buşă din clanul Sportivilor a ieșit cu o rană în zona nasului. Cei doi erau eliberați condiționat, într-un dosar în care gruparea lor și cea a Sportivilor sunt acuzate de mai multe fapte de violență. Lor le-a expirat sâmbătă ordonanța de reținere și așteaptă să afle dacă vor primi mandat de arestare pentru 30 de zile.

”Fac pușcărie de 100 de ani numai degeaba. (n.r. Robert Gabriel Buşă) a fost învățat să mă acuze și pe mine și pe fratele meu ca să poată să ne aresteze. Noi nu avem voie să stăm liberi. Păi dacă voi îl filmați pe ăla când îmi amenință copilul că îl taie și nu îl ia nimeni pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și noi suntem arestați pe bandă rulantă, eu ce să mai înțeleg? Că în țara asta mai e o singură variantă: să-mi pun un lanț de gât și să mă spânzur”, a spus Sile Cămătaru.

”Deci vin la instanță să-mi dovedesc nevinovăția. Mă trezesc provocat și arestat. De ce ne-a arestat numai pe noi din toată lumea de acolo? Ne-a înjurat, ne-a provocat. Vedeți că sunt și lovit. Realitatea e că el a sărit la bătaie și dacă ăla micu a dat în el, a dat unul singur nu au dat cinci inși. Au venit pregătiți să provoace chestia asta”, a mai spus el.

Declarațiile au fost făcute în legătură cu scandalul de la Curtea de Apel București între clanurile rivale Cămătaru și al Sportivilor. Sile și Nuțu Cămătaru urmează să afle dacă vor fi arestați pentru 30 de zile. (Detalii AICI)

Sile Cămătaru, declarații în fața instanței

Urmăriți B1TV.ro și pe