Sile Cămătaru și Sorin Oprescu, colegi la Beciul Domnesc: "Am înţeles că fratele meu e pus în celulă cu edilul ca să îl sperie, acesta să îşi recunoască faptele şi să toarne alte infracţiuni ale altor lideri politici"

Sile Cămătaru și Sorin Oprescu, colegi la Beciul Domnesc: "Am înţeles că fratele meu e pus în celulă cu edilul ca să îl sperie, acesta să îşi recunoască faptele şi să toarne alte infracţiuni ale altor lideri politici"

Sile Cămătaru, arestat preventiv, și Nuțu Cămătaru au ajuns, joi, în fața magistraților pentru a da explicații în dosarul de proxenetism în care sunt implicați.

Printre altele, Nuțu Cămătaru a declarat că fratele său este coleg de celulă la Beciul Domnesc cu Sorin Oprescu. Acesta ăi acuză pe anchetatori că se folosesc de renumele familiei lor pentru a-l intimida pe edilul Capitalei, arestat și el pentru 30 de zile într-un dosar de corupție.

Sunt vinovat numai că respir. Nu am făcut nimic. Am înţeles că fratele meu e pus în celulă cu Sorin Oprescu, ca să îl sperie pe primarul Oprescu„, a spus Nuţu Cămătaru, în faţa judecătorilor, conform România TV.

Interlopul mai spune că prezența celor doi în aceeași încăpere a Arestului Central al Poliției Capilaei nu este întâmplătoare. Nuțu afirmă că intenția anchetatorilor este de a-l speria pe Sorin Oprescu prezența fratelui său, astfel încât edilul să îşi recunoască faptele şi să „toarne” informaţii despre eventuale infracţiuni ale altor lideri politici.

Interlopul Sile Camataru se afla in Arestul Central al Politiei Capitalei, dupa ce a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in dosarul in care este acuzat ca ar fi condus o retea de prostituate de lux. În acest dosar, fratele său este anchetat în stare de libertate. 

Totodată, Sile mai este acuzat că și-a tăiat la nivelul feței un rival. Desi victima susține că s-a împăcat cu interlopul, dosarul urmează a fi judecat, Sile Camataru fiind acuzat de vătămare corporală gravă și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost reţinut pentru 30 de zile, duminică noapte, pentru luare de mită de procurorii DNA și a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei. Decizia nu este definitivă şi a fost contestată de Sorin Oprescu la Curtea de Apel Bucureşti. Recursul se judecă luni,14 septembrie. 

 

 

Urmăriți B1TV.ro și pe