Slatina: Incendiu puternic la parterul unui bloc. 17 locatari, printre care și 5 copii, au fost evacuați (VIDEO)

Slatina: Incendiu puternic la parterul unui bloc. 17 locatari, printre care și 5 copii, au fost evacuați (VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit miercuri dimineață, în jurul orei 05:00,într-un bloc de locuințe din municipiul Slatina.Șapte persoane au fost evacuate de pompieri, printrecare și cinci copii.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, pompierii au intervenitpentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament, situat la parterul unui bloc de locuințe. La fața locului au ajunspompierii, alături de altedouă echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

În apartamentul în care s-a aprins focul locuia o femeieîn vârstă de 38 de ani, cunoscută cu probleme psihice. Eaa fost găsită în afara locuinței șia fost preluată de un echipaj SAJ, conștientă, fără urme vizibile de traumă și transportată la UPU Slatina, potrivit antena3.ro.

Locatariispun că femeiaobișnuiește să strângă gunoaie de pe stradă și să le depoziteze în apartament. Totuși, ea este debranșată de lagaze și curent, iar cauza probabilă a incendiului a fost olumânare aprinsă, nesupravegheată.

În urma incendiului, apartamentul și bunurile din acesta au ars în totalitate. Mai mult decât atât, a fost afectat și balconului de deasupra apartamentului ars, iarfațada blocului a fost distrusă.