Soarta Crăciunului stă în mâinile Judecătoriei din Ploiești. Moș Crăciun contestă decizia de carantinare

Soarta Crăciunului stă în mâinile Judecătoriei din Ploiești. Moș Crăciun contestă decizia de carantinare
Contestare Carantină - Moș Crăciun / Fotografie via @Judecătoria Ploiești - Facebook

Judecătoria din Ploiești a declarat, vineri, în cadrul unei postări pe Facebook că soarta Crăciunului 2021 stă în mâinile lor.

„BREAKING NEWS! Soarta Crăciunului în mâinile Judecătoriei Ploiești!
Moș Crăciun contestă decizia de carantinare! Ce vor decide magistrații ploieșteni? #funJudPlo ”, se arată în postarea cu pricina.

Moș Crăciun contestă decizia de carantinare

De asemenea, magistrații au atașat și un extras din contestația lui Moș Crăciun prin care se arată că acesta a sosit cu sania pe Aeroportul Otopeni, venind din zona roșie.

Contestația lui Moș Crăciun / Photo via Judecătoria Ploiești – Facebook

„Menţionez că am prezentat rezultatul negativ al unui test RT-PCR efectuat în data de 23.12.2021, dar s-a apreciat că sania pe care o conduceam nu este autovehicul.Vă rog sa constataţi că în cauză sunt incidente dispoziţiile art. 5 alin. 9 indice 1 din Hotărârea nr. 43/02.07.2021 şi art. 1 pct. 3 lit. h) din Hotărârea nr. 111/06.12.2021, încadrându-mă în categoria persoanelor exceptate de la măsura carantinei, în calitate de conducător de autovehicul cu capacitatea maximă autorizată mai mare de 2,4 tone care asigură transportul de marfă”, afirmă petentul.

În cadrul constestației au fost adăugate și numărul de înmatriculare al saniei și cartea de identitate a acesteia.

Sania lui Moș Crăciun are număr de înmatriculare

„Apreciez că aceasta se încadrează în noţiunea de autovehicul, în accepţiunea art. 6 pct. 6 din O.U.G. nr. 195/2002, fiind un vehicul echipat cu motor de propulsie, utilizat pentru transportul mărfurilor atât în aer, cât şi pe drum. Menţionez că deplasarea s-a realizat în scop profesional, pentru aprovizionarea în vederea împărţirii de cadouri planificată în noaptea de 24 spre 25 decembrie”, susţine Moş Crăciun.

Urmăriți B1TV.ro și pe