Solicitarea lui Sorin Oprescu a fost acceptată: Primarul suspendat va merge la consult la Spitalul Militar, nu la Universitar (VIDEO)

Solicitarea lui Sorin Oprescu a fost acceptată: Primarul suspendat va merge la consult la Spitalul Militar, nu la Universitar (VIDEO)
Foto: reporterntv.ro

Cerere fostului primar prin care solicita să i se permită un consult de specialitate la o unitate spitalicească din afara penitenciarului a fost acceptată, informează B1 TV.

Astfel, lui Sorin Oprescu i se permite consultul la Spitalul Militar, nu la Universitar acolo unde sunt medicii săi curanți și unde a avut o funcție de conducere.

Cererea a fost făcută de avocații edilului suspendat după ce acestuia i s-a făcut rău în arest.

După analiza dosarului s-a stabilit că Oprescu poate merge la consult la Spitalul Militar pentru că probleme sale nu pot fi tratate în penitenciar.

Solicitarea lui Sorin Oprescu a fost acceptată: Primarul suspendat va merge la consult la Spitalul Militar, nu la Universitar

Ultima oră
19:44 - CTP, critici dure la adresa naționalei de fotbal, umilită de Coreea de Sud cu 4-0: „Niște băieți făcuți grămadă, din care sare mingea ca din colțul mesei, neînstare să lege trei pase ca lumea”
19:13 - Încă un om a fost ucis de un urs, în România: Victima, un bătrân de 80 de ani din Mureș
19:02 - În aproape orice hotel din Europa turiștii fac dovada vaccinării, vindecării sau a unui test PCR. În România, autoritățile par liniștite. Expert: „Într-o lună același lucru se poate întâmpla și la noi”
18:18 - Tot mai multe țări au urmat exemplul Franței și au impus certificatul COVID-19 pentru accesul la hoteluri, restaurante sau terase. Măsura, discutată și în România
17:50 - Noi proteste masive în Franța împotriva vaccinării obligatorii sau a introducerii permisului COVID-19 pentru spațiile publice
17:22 - Dan Barna îi ceartă pe românii care vor relaxarea restricțiilor: „Avem un optimism nefundamentat în care credeam că tot ce păţesc ceilalţi nouă nu ni se va întâmpla”
16:55 - Ajutoarele sociale vor creşte anual din 2022. Klaus Iohannis a promulgat Legea
16:38 - Germania, amenințată de valul 4 al pandemiei de COVID-19: Numărul cazurilor zilnice ar putea ajunge la 100.000. Sunt pregătite restricții pentru nevaccinați
16:15 - România a pierdut rușinos al doilea meci de la Jocurile Olimpice, în fața Coreei de Sud, cu 0-4. Ce șanse mai au tricolorii pentru calificarea în sferturi
15:45 - Mister pe plaja din Eforie. Uite cum a apărut un bărbat pe nisip. Imaginea care a devenit virală