Sora și soția lui Sergiu Nicolaescu s-au împăcat: Iolanda îi va lăsa Danei Nicolaescu toată averea

Sora și soția lui Sergiu Nicolaescu s-au împăcat: Iolanda îi va lăsa Danei Nicolaescu toată averea
Foto: libertatea.ro

Împăcare bănoasă pentru sora lui Sergiu Nicolaescu. Iolanda s-a trezit recent cu 200.000 de euro în conturi de la cumnata sa, Dana. Deşi imediat după moartea regizorului, cele două femei nu puteau discuta decat prin avocati, acum situaţia s-a schimbat dramatic. Văduva lui Sergiu Nicolaescu are grijă de bătrâna de 87 de ani, iar în schimb Iolanda îi va lăsa toată averea.

„Dana este extraordinară. Sincer, nu mă aşteptam ca lucrurile să meargă aşa de bine. Este o drăguţă, mă îngrijeşte ca la carte. Îmi dă 1.500 de lei pe lună pentru cheltuieli şi mi-a şi angajat bucătăreasă şi o doamnă care să mă ajute la treburi prin casă. Mai mult decât atât, mi-a pus la bancă 200.000 de euro. Acum, cât sunt în viaţă, că doar nu-i iau cu mine. Dar să stau eu liniştită că voi avea bătrâneţi liniştite”, a spus Iolanda Nicolăescu.

Aşa a ajuns să fie relaţia dintre Iolanda Nicolaescu şi Dana, văduva regretatului regizor. Însă imediat după moartea maestrului, situaţia era cu totul alta. Iolanda descoperise atunci că nu îi revenea nimic din averea fratelui său. Hotărâtă să meargă până la capăt pentru dreptate, femeia de 87 de ani a deschis procese împotriva Danei. Însă cumnata şi-a schimbat radical comportamentul, ceea ce a determinat-o pe bătrână să se gândească la o intervenţie de pe lumea ailaltă şi să renunţe la avocaţi.

„Nu ştiu de ce Dana şi-a schimbat atitudinea, însă bine a făcut. Cine a învăţat-o a învăţat-o bine. Chiar vorbeam cu un prieten. Cred că l-a visat pe Sergiu şi el i-a spus să mă îngrijească”, a mai spus sora lui Sergiu Nicolaescu.

Iolanda Nicolaescu a declarat că îi va lasă Danei toată averea sa după moarte.