Sorin Cîmpeanu: Doar trei elevi au fost eliminaţi din examenul la matematică de la Evaluarea Naţională

Sorin Cîmpeanu: Doar trei elevi au fost eliminaţi din examenul la matematică de la Evaluarea Naţională
Foto: Guvernul României / Facebook

Ministrul educaţiei, Sorin Cîmpeanu a declarat, joi, că doar trei elevi au fostau fost eliminaţi din examenul de matematică de la Evaluarea Naţională 2021.

„Nu au fost, din fericire, incidente majore, au fost doar trei elevi eliminaţi din examenul de matematică la Evaluarea Naţională. Am fost împreună cu toate Comisia naţională încă de la 4:00 dimineaţa la Ministerul Educaţiei pentru extragerea variantei, pentru asigurarea tuturor condiţiilor de confidenţialitate, a se vedea incidentele de luni în care au fost trei cazuri în care au apărut în presă variantele de subiecte înainte ca ele să poată fi făcute publice, astăzi nu s-a mai întâmplat acest lucru”, a declarat joi Cîmpeanu, după ședința de Guvern, potrivit Edupedu.ro.

Joi, 24 iunie, a avut loc proba la matematică, la Evaluarea Națională 2021. Rezultatele finale vor fi anunțate în data de 4 iulie 2021.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)