Sorin Oprescu a fost readus în Arestul Poliției după ce anterior fusese transportat de urgență la spital: Edilul suspendat al Capitalei a acuzat probleme medicale, altele decât diabetul (VIDEO)

Sorin Oprescu a fost readus în Arestul Poliției după ce anterior fusese transportat de urgență la spital: Edilul suspendat al Capitalei a acuzat probleme medicale, altele decât diabetul (VIDEO)
Foto: reporterntv.ro

UPDATE 21.00 Potrivit avocatului lui Sorin Oprescu, Viorel Mocanu, există posibilitatea ca oricând primarul suspendat să fie dus din nou la spital, fie la Floreasca, fie la Spitalul Universitar. Apărătorul edilului a mai spus că acesta se teme pentru viaţa lui.

”Sorin Oprescu se simte relativ bine. În limbaj clasic pot să zic că a fost suspect de un preinfarct. În acest moment s-au constat, în urma analizelor făcute, niște modificări EKG și o enzimă foarte ridicată, care nu este decât indicele unui infarct. Este pe fondul stresului și evident stresul a fost amplificat astăzi în urma aparițiilor TV a unei motivări a Curții de Apel București. Momentan domnia sa este sub observație, în sensul că există posibilitatea, urmare a acestor indici care au fost găsiți modificați, dat fiind faptul că suferă de diabet tip doi, de hipertensiune cronică, există posibilitatea să fie dus la Floreasca pentru o intervenție”, a explicat avocatul lui Sorin Oprescu.

Avocatul lui Sorin Oprescu, despre starea de sănătate a edilului


UPDATE 19.40
Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost transportat înapoi în Arestul Central al Poliției Capitatei, la aproximativ o oră după ce fusese dus de urgență la un spital din București, pentru că se simțea rău.

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost transportat de urgență, luni seară, la un spital din București, după ce acesta s-a simțit rău, informează B1 TV, citând surse care susțin că problemele semnalate de Oprescu nu ar avea legătură cu diabetul de care acesta suferă.

Oprescu le-ar fi spus angajaților Arestului Central al Poliției Capitalei că nu se simte bine, iar aceștia au luat decizia de a-l transporta la un spital din Capitală, pentru investigații medicale.

Potrivit unor surse apropiate edilului suspendat, este posibil ca acesta să fi suferit un preinfarct. Informația nu a fost însă confimată de surse medicale, arată B1 TV.

La ora transmiterii acestei știri, Sorin Oprescu este, așadar, supus unor investigații medicale amănunțite, la un spital din Capitală, medicii urmând a decide dacă primarul suspendat al Bucureștiului își va petrece noaptea în unitatea medicală, sub pază, sau dacă va fi transportat înapoi în Arestul Central.

Sorin Oprescu a fost arestat pe 7 septembrie sub acuzaţia de luare de mită. Tribunalul Bucureşti urmează să stabilească o dată pentru judecarea cererii de înlocuire a arestului preventiv cu o măsură mai blândă.