Sorin Ovidiu Vîntu, în 2009: Realitatea TV este o afacere de familie. Copiii mei o vor duce mai departe

Sorin Ovidiu Vîntu, în 2009: Realitatea TV este o afacere de familie. Copiii mei o vor duce mai departe
Foto: mediasinfo.ro

Emisiunea “Evenimentul Zilei”, difuzată de B1 TV, a prezentat, luni, un interviu cu omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, din 2009, în care acesta spunea că Realitatea TV reprezintă singurul său business în România, menționând că spera ca familia sa, copii, să fie capabili să ducă această afacere mai departe, după moartea sa.

Cozmin Gușă, invitat în platoul emisiunii, a declarat că este de părere că Vîntu a vândut într-adevăr Realitatea TV, pentru a își ajuta financiar copii, ce ar fi rămas fără niciun ajutor din partea omului de afaceri odată cu iminenta sa încarcerare pentru 29 de zile, poate chiar mai lungă în funcție de decizia finală a magistraților în dosarul în care este anchetat de șantajarea managerului Realitatea, Sebastian Ghiță.

Vîntu spunea în 2009 că Realitatea TV va rămâne copiilor săi

Celălalt invitat al emisiunii, Bogdan Chiriac, este de părere că lucrurile s-au schimbat de la acel interviu din 2009, fiind inclinat, de asemenea, să creadă că Realitatea a fost vândută.

Ion Cristoiu consideră că Elan Schwartzenberg nu avea cum să cumpere Realitatea TV din cauză că datele tranzacției nu se potrivesc. Acesta crede că Elan Schwartzenberg nu are niciun fel de experintă în domeniu, mai plauzibilă fiind o cumpărare a postului de către oamenii media precum Adrian Sârbu sau Dinu Patriciu.

Opinii contradictorii privind vânzarea Realitatea TV

Ultima oră
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL