Sorin Ovidiu Vîntu, atac devastator la adresa lui Sebastian Ghiţă: „Fă Ghiţă, ești o amărâtă de centuristă care după ce te-ai întins cu cine a vrut şi cine n-a vrut ai început să-ţi dai peștii în primire”.

Sorin Ovidiu Vîntu, atac devastator la adresa lui Sebastian Ghiţă: Fă Ghiţă, ești o amărâtă de centuristă care după ce te-ai întins cu cine a vrut şi cine n-a vrut ai început să-ţi dai peștii în primire.

Sorin Ovidiu Vîntu a lansat joi un atac extrem de dur la adresa lui Sebastian Ghiţă.

Reacţia lui Vîntu vine după ce omul de afaceri fugar a susţinut că i-a dat suma de 7.000 de euro Laurei Codruţa Kovesi, în 2012, prin intermediul generalului Florian Coldea, pentru ca aceasta să îşi achiziţioneze o maşină.

Aflat în închisoare, Vîntu i se adresează finanţatorului România TV cu apelativul „Fă”. „Domnule Ghiță nu ţi se potrivește, Ghiță simplu sună prea de porc, așa că am decis să folosesc acest apelativ care cred că-ti va deveni familiar în curând”, afirmă SOV, făcând aluzie că Sebastian Ghiţă va ajunge la puşcărie în viitorul apropiat.

De asemenea, Vântu le transmite un mesaj jurnaliştilor de la Realitatea TV, în care îi atacă dur şi pe actualii patroni al postului, Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru, pe care îi acuză că sunt „doi escroci”.

„Generație, această postare nu este pentru tine. Ea se adresează jurnaliștilor Realitatea TV. Pentru tine voi posta luni pe blog un material despre lucruri pe care toata lumea se ferește sa ti le spună dar care iți pot transforma viată intr-un coșmar daca nu le cunoști. Materialul se numește ‘sex, bordeluri si turism’ si sunt convins ca te va lumina in multe privințe.
Jurnaliștilor Realitatea TV
IN ultimul interviu pe care l-am acordat televiziunii B1 am strecurat in mod deliberat o inadvertenta. Am spus ca fiica mea a semnat cu Gușa in Cipru un contract de trustee pentru Realitatea TV. După difuzarea interviului așa cum speram sa se întâmple, Gușa intervine telefonic pe acel post unde pe lângă inepțiile specific individului face prostia de a se detona in direct spunând ca nu a semnat un trustee ci cumpărarea de facto a televiziunii, banii fiindu-mi plătiți mie in momentul semnării din Cipru de cate asociatul lui Măricel Păcuraru la locuința mea din București, unde ce sa vezi, chiar atunci politia a venit si m-a arestat.
1. Daca as fi primit vreun ban, ei trebuia sa fie găsit in casa si consemnați intr-un proces verbal.
2. Într-o declarație olografa semnata in calitate de martor si de șoferul personal al lui Marcel Păcuraru acesta recunoaște ca nu mi-a dat niciun ban. Declarația se afla la dosarul cauzei si a fost deja expertizata grafoscopica.
3. În Cipru Gușă nu a semnat niciun document referitor la Realitatea TV, ci un contract de trustee pentru Petrom Service, o alta companie de a mea. Evident ca a furat-o si pe aceea, doar ca, in procesul intentat in Cipru, nemaifiind sprijiniți De SRI sau de judecătoarea Moncea domnii Gușa si Păcuraru au fost declarați hoți, iar eu câștigând acel proces sunt in curs de a fi repus in drepturi.
Știam ca Gușă e sărăcuț cu duhul dar nu credeam sa-si dea in petec in halul asta.
Acțiunile de la Realitatea TV si le-a transcris in fals pe numele firmei in care este partener cu Păcuraru, având complicități la registrul comerțului si nu numai. Adică tu jurnalistele, te duci mâine la registrul comerțului si cu o spaga sau un securist șef, treci pe numele tău acțiunile unei companii de care ai prins drag, Blue Air de exemplu. Cu alta spaga sau același securist șef te duci la o judecătoare sindicat care va respinge toate acțiunile de repunere in drepturi pe care le face adevăratul proprietar. Așa au ajuns proprietari si s-au menținut pana astăzi cei doi escroci la Realitatea TV. Din păcate după ce au furat-o au si distrus-o. Astăzi din pricina imbecilizații celui care zise ocupa de conținutul editorial adică Gușa, Realitatea TV nu mai are nicio legătura cu bijuteria pe care am construit-o eu împreuna cu un grup de mare profesioniști. Este o ruina ținuta in viată de emisiunea lui Rareș Bogdan, un jurnalist care prin emisiunile de politica externa, prin calitate majorității invitaților săi, prin spiritul identitar promovat coherent si susținut si rarele din păcate, momente culturale, s-a impus intr-un mediu extrem de competitive. Când băiatul asta nu va mai fi obligat sa întrețină toata stația si sa le tina capul pe umeri si celor doi ticăloși va ajunge un formator de opinii de talia lui Cristian Tudor Popescu. Bai tineri jurnaliști de la Realitatea, este absolut penibil sa difuzezi fale news-uri pe o stație tv. Când afișezi pe banda de banking news ca Vîntu primește ordine de la Dragnea sa atace Realitatea TV, înseamnă ca tu iți consideri telespectatorii imbecili. Vîntu n-a primit ordine toata viată lui decât de la maica-sa, Vîntu îl disprețuiește cu sinceritate pe omul care, având toată puterea pe care ti-o poți imagina, habar n-are ce să facă cu ea, adică pe Dragnea iar asta am spus-o in nenumărate rânduri, în toate materialele in care era vorba si despre el.
Vîntu n-a atacat Realitatea TV, ci pe cel care intra prin telefon de câte ori are chef pe post, stricând emisiunile moderatorilor, punând-i pe invitații din platou în postura ridicolă de a îi asculta stupizeniile câte 15-20 minute timp în care dau din cap ca niște muțunachi de aia de mașină, pentru că dacă n-o fac, marele ‘geostrateg’ și ‘intelectual de stânga’ (cat de penibil pentru dumneata domnul Tavi Hoandra), nu-i mai invită pe post, pe cel care a profitat de încrederea lui și s-a apucat sa-i fure din casă. Adica pe cel care sa da patronul vostru, pe derbedeul si parazitul de Gușă. Să nu credeți cumva că mă vait, mai devreme sau mai târziu, sub o forma sau alta, derbedeii ăștia îmi vor plăti tot ce mi-au furat pana ultimul bănuț. Vă spun toate astea pentru a înțelege cine sunt cei care vă pun să vă bateți joc de profesia de jurnaliști. Încă o știre falsa data ieri de postul la care lucrați a fost aceea ca am stat o ora la DNA. IN realitate am stat doar 15 minute si am fost chemat într-o speța legata de cazul Bogdan Olteanu, speță unde voi depune mărturie in fata instanței, o mărturie care sunt convins ca va edifica atât instanța cât și opinia publică asupra acestui caz si a implicațiilor lui”, a scris, joi, Sorin Ovidiu Vîntu, pe pagina sa de Facebook.

SOV adaugă:
„Fă, Ghiță
Folosesc acest apelativ din mai multe considerente; Domnule Ghiță nu ti se potrivește, Ghiță simplu suna prea de porc așa ca am decis sa folosesc acest apelativ care cred ca-ti va deveni familiar in curând, chiar daca eu nu-mi doresc asta. Te vreau liber si sănătos ca sa-mi pot lua înapoi banii pe care mi i-ai furat. Revenind la problema am înțeles ca aseară ti-ai bătut joc de sentimentele pe care le-as avea vizavi de Laura Codruța Kovesi.
Fă Ghiță, tu nu ai de unde sa știi cum gândește un bărbat când vede o femeie lapidată aproape la propriu de o hoardă de pitecantropi. Iți spun eu – O apar din instinct, din educație, din fair-play. Tu știi a dracului de bine cine a comandat tot ‘genocidul’ economic si politic din Romania, dar ti-e frica s-o spui. Daca nu era ea, găseau pe altcineva si lucrurile se întâmplau exact la fel. Fa Ghiță, tu nu ești o eroina naționala, ești o amarata de centuristăcare după ce te-ai întins cu cine a vrut si cine n-a vrut ai început să-ţi dai peștii in primire. Dar faza cea mai scârboasa pe care ai comis-o a fost cu cei 7000 euro. Chiar daca i-ai dat, n-aveai voie s-o spui. Este grețos ca un bărbat sa spună public si ca ceara înapoi cadoul pe care i l-a făcut unei femei.
Nu sunt fan Kovesi, așa cum am mai spus-o. Urăsc abuzurile mai mult decât oricine din tara asta, dar, știu cine le comanda si n-am nicio problema s-o spun de trei ani încoace, sunt văcarii de dincolo de gârla adevărați șefi ai României, adevăratul stat paralel. Şi tu o știi, dar, e mult mai sigur sa lovești într-o femeie. Nu, ma cherie?”.

Ultima oră
00:06 - Fost ministru francez al justiției, inculpat pentru corupție și abuz de putere: Rachida Dati e cercetată pentru activitatea sa de avocat al Renault în vremea lui Carlos Ghosn, când era și eurodeputată
00:00 - Medicul Adrian Marinescu, despre a treia doză de vaccin anti-COVID: Să putem lua în calcul noile mutații
23:54 - Premierul Florin Cîțu: “Dacă mai e nevoie ne vom mai vaccina o dată”
23:20 - Valeriu Gheorghiță, despre eșecul campaniei de vaccinare: Cred că vorbim despre o problemă sistemică. Ține de încrederea populației în autorități și de educație
23:04 - Florin Cîțu: PNRR va fi aprobat în septembrie. Primii bani ar putea veni în noiembrie, dar anumite proiecte ar putea începe mai devreme cu resurse de la buget și decontăm din PNRR
23:03 - Premierul Cîţu, despre afirmația ministrului Sportului la adresa Anei Maria Popescu: A fost un comentariu nefericit
22:35 - Valeriu Gheorghiță, despre valul 4 al pandemiei: Cifrele arată bine, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fim preocupați sau să nu luăm în serios toată această situație
22:26 - Valeriu Gheorghiță: Vorbim de un val 4 în majoritatea țărilor europene. Sunt analizate pe de o parte măsuri de motivare pentru vaccinare, iar pe de altă parte e luat în calcul un pachet de restricții (VIDEO)
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declarația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit