Soția fostului șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, audiată sub acuzații de proxenetism

Soția fostului șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, audiată sub acuzații de proxenetism

Soția fostului șef de cabinet a lui Sorin Blejnar, Codruț Marta, este audiată de DIICOT într-un dosar în care este acuzată de proxenetism.

Andreea Marta este acuzată de racolare de persoane cu o situaţie materială bună cărora le-ar fi facilitat întâlniri amoroase cu fete în România, dar şi în Monaco, Elveţia, Italia, scrie Mediafax.

Fetele racolate erau din rândul fotomodelelor, iar beneficiarii serviciilor sexuale erau din rândul persoanelor publice, mediul oamenilor de afaceri, diferiţi cetăţeni străini potenţi financiar sau persoane din lumea mondenă.

Potrivit DIICOT, Marta împreună cu Maria Magdalena Lungu au coordonat această grupare. Ele racolau persoanelor cu o situaţie materială foarte bună, cărora le-au facilitat întâlniri cu diferite tinere în vederea practicării prostituţiei, în schimbul unor importante sume de bani.

Grupul care se ocupa cu activități de proxenentism a fost destructurat de DIICOT, iar după audieri urmează să se dispună măsurile legale necesare.

Soțul Andreei Marta este anchetat în prezent într-un dosar de evaziune fiscală în care este implicat și fostul său șef, Sorin Blejnar.