Soția fostului șef de cabinet al lui Sorin Blejnar încasa 250 – 300 de euro comision pentru fiecare prostituată contractată

Soția fostului șef de cabinet al lui Sorin Blejnar încasa 250 - 300 de euro comision pentru fiecare prostituată contractată
Foto: click.ro

Între 250 şi 300 de euro comision pentru fiecare prostituată încasa soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Andreea Marta, arestată pentru proxenetism. Datele apar în motivarea arestării Andreei Marta, care a fost făcută publică luni de judecătorii Tribunalului Bucureşti. În document se precizează că fetele, care erau oferite pentru servicii sexuale clienţilor , trebuiau să ştie şi limbi străine, pentru că foarte mulţi clienţi nu erau români.

Din datele obţinute până în prezent, a rezultat că sumele de bani încasate din practicarea prostituţiei se împărțeau între tinere şi coordonatori sau aceştia din urmă percepeau un comision de 50 – 100 euro pentru fiecare client, că tariful minim perceput de coordonatoarele reţelei era de 250 – 300 euro, pentru fiecare tânără solicitată în vederea prestării serviciilor sexuale, existând cazuri când tarifele minime ajungeau  la 1000 euro, atunci când era solicitată o tânără ce era considerată „premiantă” sau de nota 10.

Tinerele care erau coordonate  în vederea practicării prostituţiei au fost racolate întotdeauna din rândul persoanelor cu un aspect fizic atrăgător, participante la concursuri de frumusete sau prezentări de modă, ce aveau nevoie de bani pentru a se întreţine, cunoscătoare de limbi străine. Aceste cerinţe erau necesare întrucât clienţii proveneau din rândul persoanelor publice, oameni de afaceri, cetăţeni straini potenţi financiari, persoane din lumea mondenă.

Potrivit judecătorilor, Andreea Marta şi sora sa ţineau în permanenţă legătura între ele pentru a-şi comunica clienţii ce le-au contactat. În plus, ele stabileau de comun acord ce fete trebuie trimise clienţilor, precum şi ce sume de bani să le plătească acestora pentru acele întâlniri, întotdeauna stabilind însă sume de bani mai mici decât sumele de bani ce primeau de la clienţii care le contactaseră pentru intermedierea acestor întâlniri.

Andreea Marta a fost arestată preventiv pentru 29 de zile în 19 iulie.

Motivarea arestării Andreei Marta

Embed: " />
Tags: