„Bijuteria Olguţei”, pericol public: Stadionul din Craiova are probleme mari la mai puţin de un an de la inaugurare (FOTO, VIDEO)

Bijuteria Olguţei, pericol public: Stadionul din Craiova are probleme mari la mai puţin de un an de la inaugurare (FOTO, VIDEO)

Unul dintre cele mai mari şi mai scumpe stadioane de fotbal ale României devine un pericol public! Pe internet au aparut mai multe fotografii in care se observă infrastructura fragilă a arenei din Craiova. Asta deşi s-au investit 52 de milioane de euro pentru ca stadionul să corespundă normelor occidentale de construcţie, arhitectură şi design. Zeci de mii de suporteri ar putea fi in pericol.

Structura arenei Ion Oblemenco are serios de suferit. Fotografiile postate de grupul de socializare „Craiova Cetatea Banilor” arata cum stâlpii stadionului nou din Craiova au solicitat mult betonul, până aproape de distrugere. Grinzile s-ar fi fisurat, armăturile ar fi fost deja dezvelite şi expuse la coroziune. Tot pe internet, a fost postat şi un material realizat în noiembrie 2017 cu puţurile de adâncime din jurul stadionului.

Acestea sunt departe de a fi singurele probleme de pe Oblemenco. Bubele stadionului au tot apărut şi tot continuă să iasă la iveala. Recent, stadionul a arătat deplorabil, chiar înaintea partidei Romania – Suedia de la finalul lunii trecute.

După o ploaie mai zdravănă, gazonul a avut aspectul unui câmp de cartofi. Ca o soluţie de moment, specialiştii au montat ventilatoare pe „Ion Oblemenco” pentru a ajuta la evaporarea apei.

Ion Oblemenco, cel mai frumos stadion din Europa, asa cum a fost numit de ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, s-a confruntat cu o serie de probleme încă de la început. Arena ar fi trebuit să fie gata în noiembrie 2016.

Deschiderea a fost amânată în mai multe rânduri din cauza erorilor de construcţie. În iulie 2017, autorităţile din Bănie au descoperit că acoperişul a fost montat greşit.

Într-un final, stadionul din Craiova a fost inaugurat în noiembrie anul trecut. Primul meci oficial a avut loc însă pe 18 noiembrie, chiar de ziua Olguţei Vasilescu. Stadionul Ion Oblemenco are o capacitate de peste 30900 de locuri şi a costat aproximativ 52 de milioane de euro.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
17:31 - Florin Cîțu a plecat dintr-o conferință de presă, deranjat de întrebările jurnaliștilor (VIDEO)
17:26 - Ludovic Orban avertizează: „Dacă Iohannis îl va nominaliza pe Cîțu premier, va încălca Constituția”
17:26 - Suedia: Explozie într-un bloc din orașul Göteborg. Poliția ia în calcul un atac cu bombă
17:16 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 septembrie – 2 octombrie. Iată pentru cine se anunţă câştiguri financiare!
17:15 - Florin Cîțu: „Îi așteptăm pe cei de la USR să discutăm și să mergem cu această coaliție mai departe. Vom trage linie în momentul în care vor vota moțiunea alături de PSD sau AUR”
17:12 - Curtea de Apel Cluj a anulat ultimele Hotărâri de Guvern privind prelungirea stării de alertă și pe cea care introduce certificatul verde COVID. Decizia nu e definitivă
17:00 - Gigi Becali, pictat pe peretele unei biserici, alături de Iisus Hristos. Patronul FCSB a izbucnit în plâns când a văzut rezultatul (FOTO)
16:55 - Ludovic Orban, după decizia conducerii Parlamentului privind moțiunile de cenzură: Încă o hotărâre neconstituțională, luată de aceeași majoritate PSD – partea PNL pro-Cîțu. Penibil (VIDEO)
16:44 - Cele mai ciudate superstiții. De ce se consideră ghinion să te tunzi noaptea și de ce nu e bine să deschizi umbrela în casă
16:42 - Moțiunea de cenzură depusă de PSD va fi votată pe 5 octombrie. Moțiunea USR PLUS – AUR, amânată iar, contrar deciziei CCR (VIDEO)