Ştirile B1 TV ale dimineţii, jurnalele amiezii şi ştirile nopţii au fost preferate de public şi în ziua de 16 august

Ştirile B1 TV ale dimineţii, jurnalele amiezii şi ştirile nopţii au fost preferate de public şi în ziua de 16 august

Pentru a patra oară consecutiv în această săptămână, B1 TV a depășit, ca medie a audienței pe durata întregii zile de 16 august, posturile Realitatea TV și România TV, conform datelor de audienţă furnizate de Kantar Media. În plus, și în Prime Time, B1 TV a fost mai bun decât cele două posturi concurente.

Cu o medie a cotei de piaţă pe întreaga zi de 3.7%, B1 TV a depășit Realitatea TV care a obținut un share mediu de 3.6%, dar și România TV, cu o medie a zilei de 3.0%. 

Și în Prime Time (intervalul orar 19.00 – 24.00), B1 TV a obţinut o cotă medie de piaţă de 3.8%, peste cea a Realităţii TV și României TV, ambele de 3.3%.

Emisiunile difuzate ieri de B1 TV de-a lungul întregii zile s-au detașat de producțiile Realitatea TV și România TV.

Astfel, „Aktualitatea B1” cu Mădălina Puşcalău (18.30 – 20.00) a înregistrat o audiență de 3.1%, cu mult peste mediile obținute în același interval orar de Realitatea TV şi România TV, care s-au aflat la egalitate cu 2.2% market share. Subiectul serii l-a reprezentat posibilitatea refuzării postului de ministru al Justiţiei de către Mona Pivniceru, după ce în presă au apărut imagini cu aceasta urcând în maşina lui Andrei Năstase, fiul lui Adrian Năstase.

„Lumea lui Banciu” cu Radu Banciu (23.00 – 24.00) a atins o cotă medie de piață de 6.1%, superioară mediei posturilor România TV (3.6%) și Realitatea TV (3.1%).

Ştirile B1 TV ale dimineţii, jurnalele amiezii, dar şi ştirile nopţii s-au numărat printre cele mai importante alegeri ale telespectatorilor în ziua de 16 august.

Ştirile B1 TV ale orei 08.00
cu Ioana Molla au obţinut o medie de 4.4%, față de 3.6% Realitatea TV și doar 2.1% România TV.

Ştirile B1 TV ale orei 10.00, prezentate tot de Ioana Molla, au înregistrat o medie de share de 3.3% şi au lăsat în urmă posturile Realitatea TV şi România TV, care au avut o medie egală de 2.8%.

Ştirile B1 TV ale orei 17.00
cu Irina Petraru, au atins o medie de audienţă de 3.0%, la egalitatea cu cea a Realităţii TV, dar mai mare decât media postului România TV – 2.9%.

Ştirile B1 TV ale orei 00.00
, cu Violeta Boerescu, au înregistrat o cotă medie de piaţă de 4.6% şi au depăşit astfel România TV (3.1%) şi Realitatea TV (2.8%).

Şi emisiunea „Talk B1” cu Nadia Ciurlin (14.00 – 15.00), cu o medie de share de 4.5%, s-a detaşat net în preferințele publicului de programele Realitatea TV (3.7% market share) și România TV (3.6%).

Și cea de-a doua oră a producţiei „Talk B1” cu Nadia Ciurlin, difuzată de la ora 16.00 la 17.00, a avut o cotă medie de piaţă de 4.2%, în timp ce Realitatea TV înregistra 4.1% market share, iar România TV, 3.3%.

Sursa datelor: Kantar Media; copyright ARMA Data SRL

Ultima oră
21:54 - Florin Cîțu: În coaliție și eu, și Ludovic Orban susținem interesele PNL. Orice competiție e frumoasă – în economie reduce prețurile și crește oferta, în politică scoate cel mai bun lider la suprafață
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:58 - Explozie la un complex chimic din Germania: O persoană a murit și peste 30 au fost rănite. Localnicii, sfătuiți să evite mâncarea din grădină și să se ferească de eventuale particule de funingine
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul