Strângere de fonduri pentru înmormântarea pianistei Mihaela Ursuleasa

Strângere de fonduri pentru înmormântarea pianistei Mihaela Ursuleasa
Foto: evz.ro

Strângere de fonduri pentru înmormântarea pianistei Mihaela Ursuleasa, găsită moartă în apartamentul ei din Viena. Potrivit jurnaliştilor de la Cancan, mama pianistei a cerut ajutorul artiştilor pentru a o îngropa pe Mihaela. Astfel, s-a organizat o chetă internaţională, iar trupul neînsufleţit va fi adus zilele acestea în Bucureşti.

Am o rugăminte specială către promoteri, să doneze jumătate din prețul biletelor într-un cont special pe care îl vom crea pentru fiica ei de șapte ani. Orice alte donații sunt binevenite„, scrie Andreea Butucariu impresara Mihaelei Ursuleasa.

Totodată, ea mai are o rugăminte pentru toți cei care au cunoscut-o pe Mihaela, personal sau doar prin intermediul muzicii.

Am dori să vă rugăm – pe voi, publicul și prietenii ei – să nu o jeliți, ci să o lăsați să plece în pace și să vă amintiți de ea pentru ceea ce a fost pe acest pământ, un muzician și un artist grozav, probabil prea grozav pentru ca noi să-l înțelegem, de cele mai multe ori”, mai scrie Andreea Butucariu pe site-ul ursuleasa.com.

Autoritățile austriece au exclus ipoteza crimei sau sinuciderii. De altfel, medicii legiști au stabilit că Mihaela Ursuleasa a murit în urma unei comoții cerebrale. Trupul neînsuflețit al artistei va fi adus în România, pentru înhumare, de către mama acesteia. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Bellu.

Tags: