Străzi şi curţi inundate în Alba Iulia, Ocna Mureş şi Blaj, în urma ploilor torenţiale

Străzi şi curţi inundate în Alba Iulia, Ocna Mureş şi Blaj, în urma ploilor torenţiale
Foto: gandul.info

Ploiile torențiale de vineri au provocat inundații pe mai multe străzi și în curțiile locuitorilor din Alba Iulia, Blaj şi Ocna Mureş, sistemele de canalizare fiind complet blocate în aceste localități.

Pompierii și echipele societăţilor locale de apă şi canal au intervenit în aceste localități pentru remedierea situației.

„Mai multe străzi din Alba Iulia, Blaj şi Ocna Mureş au fost inundate în urma unei ploi torenţiale, cantităţile mari de precipitaţii blocând sistemele de canalizare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Alina Marescu, pentru Mediafax, precizând că nu s-au produs pagube materiale până în prezent.

În ultimele ore în judeţul Alba a plouat torenţial, iar cantitatea de precipitaţii a depăşit 25 de litri pe metrul pătrat.

Codul galben de poi este valabil până la ora 18.00 pentru județele Alba, Hunedoara, Sibiu, Brașov, Covasna, Buzău, Prahova, Dâmbovița, Argeș și o parte din Vâlcea. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”