Suceava: Cinci tineri sunt audiați după percheziţiile la o grupare specializată în infracţiuni cu violenţă

Suceava: Cinci tineri sunt audiați după percheziţiile la o grupare specializată în infracţiuni cu violenţă
Foto: romanialibera.ro

Cinci tineri din județul Suceava sunt audiați, vineri după-amiază, în urma unor percheziții care au vizat o grupare specializată în infracțiuni cu violență, informează Mediafax. Ancheta a fost deschisă după ce un bărbat a fost bătut cu pumnii, picioarele şi cu răngi și a ajuns inconștient la spital.

 

Pe 25 iulie, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată de personalul medical de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Suceava că a fost adus un bărbat de 33 de ani inconștient, care părea a fi victima unei agresiuni.

Victima prezenta contuzii cu echimoze, hematoame, plăgi contuze, fractură de piramidă nazală şi masiv facial, leziuni ce s-au putut produce prin loviri cu obiecte contondente, iar rănile au necesitat 30 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Cercetările au arătat că, în noaptea de 24 spre 25 iulie, unii din membrii grupului au mers într-un club din municipiul Suceava, intrând în conflict cu bărbatul de 33 de ani. Ulterior, cei cinci s-au organizat pentru a-i aplica o corecție bărbatului, blocându-l pe acesta cu două autoturisme la ieşirea din club. El a încercat să scape, dar a fost ajuns din urmă în parcul central şi a fost lovit în mod repetat cu pumnii, picioarele şi răngi.

Cercetările în acest caz au fost continuate pentru loviri sau alte violenţe, dar urmărirea penală a fost extinsă, vizând şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Vineri dimineața au fost efectuate cinci percheziții domiciliare, fiind emise mandate de aducere pe numele agresorilor. În timpul perchezițiilor au fost ridicate mai multe bunuri cu valoare probatorie în cauză.

Cei cinci au fost duşi la sediul Poliţiei Judeţene Suceava pentru a fi audiaţi, urmând să fie prezentaţi Parchetului şi ulterior instanţei cu propunere de instituire a măsurilor preventive.