Suceava: Un copac s-a prăbușit peste o conductă de gaz din cauza ploilor abundente (VIDEO)

Suceava: Un copac s-a prăbușit peste o conductă de gaz din cauza ploilor abundente (VIDEO)

Ploile torenţiale au făcut ravagii la Suceava. O parcare din zona Gării Burdujeni a fost acoperită de apă, după ce sistemul de canalizare nu a mai făcut faţă şuvoiului, iar un copac s-a prăbuşit peste o conductă de gaz.

Şi în localitatea suceveană Grănicești au fost inundate cinci gospodării, după ce a plouat abundent mai bine de o oră.

Locuitorii din zonă au sunat imedit la 112, speriaţi de zgomotul puternic şi mirosul de gaz. La fața locului au ajuns pompierii dar și cei de la firma furnizoare de gaze.

Şi aceasta nu a fost singura problemă provocată de ploi la Suceava. Apa strânsă în zona Gării Burdujeni le-a dat bătăi de cap atât pietonilor, cât şi şoferilor.

Călătorii care au coborât din trenuri au fost nevoiți să acolească gara pentru a ajunge cu bine pe trotuar.

Ploile torențiale au mai făcut și alte probleme în județul Suceava. În localitatea Grănicești au fost inundate cinci gospodării după ce a plouat mai bine de o oră.

Suceava: Un copac s-a prăbușit peste o conductă de gaz

Embed:

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)