Suceava: Un șofer a accidentat mortal un biciclist, după care a fugit de la fața locului

Suceava: Un șofer a accidentat mortal un biciclist, după care a fugit de la fața locului

La numai 20 de ani a curmat viaţa unui barbat  de 60! Este povestea unui tânăr din Suceava care a accidentat un biciclist, după care a fugit de la faţa locului. Impactul a fost atât de violent, încât trupul victimei a fost aruncat la câţiva metri  de bicicletă. Medicii de pe ambulanţă n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa barbatului.

Şoferul, aflat la volanul unei dube, se îndrepta împreună cu doi prieteni către Gura Humorului, la o discotecă. Un bărbat de 60 de ani, era pe bicicletă şi se îndrepta spre casă.  Numai că biciclistul s-ar fi dezechilibrat şi a căzut în faţa maşinii, a spus şoferul care nu a mai putut evita impactul puternic. Geamul dubei s-a spart, iar trupul victimei a fost aruncat la câţiva metri de bicicleta sa.

Imediat după accident, șoferul a fugit de la faţa locului. Și-a anunţat însă prietenul a cărui maşină era împrumutată. Acesta l-a sfătuit să se întoarcă la faţa locului. Fiul victimei îl acuză însă pe şofer că nici măcar n-a încercat să evite impactul.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru salvarea biciclistului. Urmează acum ca poliţiştii să afle exact cum a avut loc accidentul.