Suedezii au făcut SCANDAL după înfrângerea cu România. „L-am auzit pe arbitrul de rezervă strigând ..”

Suedezii au făcut SCANDAL după înfrângerea cu România. „L-am auzit pe arbitrul de rezervă strigând ..”

Janne Andersson, selecţionerul Suediei, a declarat, la finalul meciului de la Craiova, cu România, că arbitrul de rezervă, Sebastian Colţescu, îi striga „fault” în cască arbitrului de centru la orice intrare a unui jucător suedez asupra unuia român.

„L-am auzit pe arbitrul de rezervă, care era român, strigând (n.r. – fault) împotriva noastră timp de 90 de minute. Când s-a întâmplat în faţa noastră, am devenit toţi frustraţi şi îi înţeleg pentru modul în care au reacţionat (n.r. – jucătorii de pe banca Suediei, care au protestat). La final, arbitrul de rezervă s-a îmbrăţişat cu jucătorii români, a fost ciudat să vezi aşa ceva. Nu crezi că e posibil să se întâmple aşa ceva.

Este lipsă de respect, parcă ne-am întors în anii 80″, a declarat Andersson, citat de Ştiripesurse.

Arbitrii au fost Roi Reinshreiber, ajutat de Danny Krasikow şi Matityahu Yakobov, iar cel de rezervă a fost Sebastian Colţescu.

România s-a impus contra Suediei, marţi seară, cu scorul de 1-0 (0-0), într-un meci amical disputat la Craiova, prin golul marcat de Dorin Rotariu, în minutul 57, cu un şut din careu, la colţul lung.