Surpriză pentru copiii din București! Metroul lui Moș Crăciun circulă zilnic pe Magistralele 1 și 3

Surpriză pentru copiii din București! Metroul lui Moș Crăciun circulă zilnic pe Magistralele 1 și 3
Sursa foto: Facebook

Metroul lui Moș Crăciun circulă zilnic pe magistralele 1 și 3 din București, iar cine îl prinde în stație poate să plimbe cu el.

Unul dintre trenurile Metrorex a fost decorat special pentru a sărbători venirea lui Moș Crăciun. Acesta circulă zilnic, începând din 6 decembrie, pe magistralele 1 și 3, care de la Dristor 1 și Eroilor au stații comune. Inițiativa are scopul de a-l ajuta pe moșul să ajungă la toți copiii.

În stația Dristor au fost puse în trenul lui Moș Crăciun 250 de scrisori caligrafiate de Livrez Dragoste. Totul s-a întâmplat marți, în ziua de 6 Decembrie, atunci când românii îl sărbătoresc pe Sfântul Nicolae.

Ce mesaj ascund scrisorile din trenul lui Moș Crăciun

Autorii de la Livrez Dragoste au creat câteva mesaje cu scopul de a fermeca fiecare dintre pasagerii care au prins trenul lui Moș Crăciun, însă aceștia au decis ca totul să rămână un mister: „Fiecare scrisoare va călători sau va rămâne pe locul ei, în funcție de ce simte fiecare persoană care o citește. Ce mesaj se va ascunde în ele? Ce magie am fermecat în aceste cuvinte? Rămâne doar să le cauți și tu să ne spui ce ai găsit”, conform B365.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe