SURSE: Agentul pedofil, petrecere cu șefii din Poliției înainte de agresiune. Eugen Stan va da pentru prima oară explicații în fața procurorilor (VIDEO)

SURSE: Agentul pedofil, petrecere cu șefii din Poliției înainte de agresiune. Eugen Stan va da pentru prima oară explicații în fața procurorilor (VIDEO)
Foto: Inquam Photos/ George Călin

Primele audieri în cazul polițistului pedofil. Agentul arestat după ce a molestat doi copii în liftul unui bloc din Capitală va fi chemat la Parchet. Eugen Stan va da pentru prima oară explicații în fața procurorilor, informează B1 TV.

SURSE: Agentul pedofil, petrecere cu șefii din Poliției înainte de agresiune. Eugen Stan va da pentru prima oară explicații în fața procurorilor

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Între timp, ies la iveală noi informații șocante. Potrivit unor surse, pedofilul participase cu câteva zile înainte de a fi arestat la o petrecere cu șefii din Poliție.

Este vorba despre adjunctul Poliției Române de la acea vreme, dar și despre șeful Poliției Capitalei.

Nicu Dragoş Orlando, împuternicit ca şef al Poliţiei Capitalei, şi adjunctul său Marius Eugen Ştefan au demisionat din funcţie în urma scandalului legat de cazul poliţistului pedofil.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
10:31 - Adrian Bența, analist economic: Este posibil să avem o recesiune și să fim atinși de o criză economică. Trebuie să ne păstrăm economiile și să alocăm cheltuielile care ne sunt necesare (VIDEO)
10:30 - Scenă teribilă în județul Neamț: o femeie de 44 de ani și-a înjughiat vecinul după ce a consumat câteva pahare de alcool împreună cu acesta
10:20 - Meta amenință că va elimina conținutul știrilor din SUA dacă trece legea negocierii taxelor pentru producătorii de conținut
10:10 - Time a desemnat cele mai bune seriale TV din 2022 (VIDEO)
10:04 - Billie Eilish: A fost dureros să mă maturizez în văzul publicului
10:02 - Preoți falși pe rețelele de socializare: erau contactați de persoane vătămate cărora le promiteau că pot rezolva orice problemă în schimbul unei sume de bani. Prejudiciul se ridică la 80.000 de lei
09:59 - Motivul pentru care Simona Halep a ales să plece din țară înaintea procesului de dopaj: „Vrea să îngroape trecutul”
09:53 - ANPC amână detalierea informațiilor din meniurile restaurantelor până în martie 2023. Horia Constantinescu: Am hotărât să amânăm până după ce va fi implementată noua cotă TVA (VIDEO)
09:45 - La ce metodă inedită a apelat Neymar pentru a evita o nouă accidentare. Ce le-a promis jucătorilor sud-coreeni
09:38 - Momentul în care un blindat rusesc sare în aer în urma declanșării unei mine antitanc: imaginile apărute în mediul online sunt filmate chiar de vehiculul din spate