De la mitingul lui Dragnea direct la spital. Susţinător PSD, la Urgenţe după ce ”a băut vin, rachiu şi a mâncat 5 mici toată ziua”

De la mitingul lui Dragnea direct la spital. Susţinător PSD, la Urgenţe după ce ''a băut vin, rachiu şi a mâncat 5 mici toată ziua''

Un participant la mitingul PSD, venit din Botoșani, a ajuns la Urgenţe, după ce abăut vin, rachiu şi amâncat numai cinci mici toată ziua. Bărbatul a fost luat cu ambulanţa direct din autocarul cu care se întorcea de la Bucureşti.

Protestatarul împotriva ”statului paralel” a leşinat şi aproape şi-a înghiţit limba, intrând în criză comiţială.

A fost chemată ambulanţa, iar bărbatul a fost preluat direct din autocar şi dus cu ambulanţa la Urgenţe la Spitalul Judeţean ”Mavromati”.

”A spus că a băut vin, rachiu şi a mâncat cinci mici la miting. Pe drumul de întoarcere a suferit o criză comiţială în autocar. Fiind prima, a fost trimis la consult neurologic, dar şi psihiatric”, a precizat, pentru monitorulbt.ro, un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti