Târgu-Cărbunești: Un șofer, prins la volan fără permis de conducere, a scăpat din mâinile polițiștilor, după mai multe îmbrânceli cu oamenii legii (VIDEO)

Târgu-Cărbunești: Un șofer, prins la volan fără permis de conducere, a scăpat din mâinile polițiștilor, după mai multe îmbrânceli cu oamenii legii (VIDEO)
Foto: B1 TV

Caz tragi-comic la Târgu-Cărbunești, în judeţul Gorj. Doi polițiști au fost filmați în ce încercau să imobilizeze un tânăr din localitate care a fost depistat în timp ce conducea un autoturism fără permis. Cu toate eforturile poliţiştilor, manevra nu le-a ieşit, iar tânărul a reușit să scape, informează B1 TV.

Şoferul prins la volan fără permis de conducere, în Târgu-Cărbuneşti, nu s-a lăsat convins să urce în duba poliţiei şi a încecat să scape din mâinile poliţiştilor. A urmat o repriză de smuceli şi îmbrânceli cu agenţii de poliţie, din care, învingător, iese suspectul.

După ce îi îmbrânceşte cu forţă încă o dată pe oamenii legii, acesta se face nevăzut. Este urmărit câteva momente de către poliţişti, care, în final, sunt nevoiţi să se lase păgubaşi şi să se întoacă la autospecială fără „captură”.

”Ei fiind doi și el unul singur, nu avea voie sa le scape. La mână aveau arma din dotare. Dacă a fugit trebuiau să folosească armamentul. Nu au procedat ca la carte, polițiști nepregătiți. Avem o mare problema și cu pregătirea sportivă în cadrul ministerului de Interne. Ei nu au săli de sport, normal ar trebui șase ore pe săptămână în care ei să meargă să facă sport, să facă trageri cu armamentul, iar lucrurile astea, din păcate, nu se întâmplă”, a declarat Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Agenților de Poliție.

Suspect scăpat din mâinile polițistilor