Târgu Jiu: O femeie a fost rănită în urma unui accident de muncă la Uzina Mecanică Sadu

Târgu Jiu: O femeie a fost rănită în urma unui accident de muncă la Uzina Mecanică Sadu

O femeie de la Uzina Mecanică Sadu care produce armament, din Târgu Jiu a fost transportată de urgență la spital după ce a suferit arsuri la față și la o mână în urma unui accident de muncă, informează Mediafax.

În prezent muncitoarea se află în afara oricărui pericol.

Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj au declarat că accidentul a avut loc din cauza unei aprinderi de substanță, moment în care femeia a suferit arsuri la faţă şi la o mână.

Nu este prima oară când astfel de incidente au loc la Uzina Mecanică Sandu. În urmă cu 6 luni, o altă explozie a avut loc la uzina de armament, în urma căreia două femei și-au pierdut viața.

În noiembrie 2010, o angajată a fost rănită după ce capsule pe care le încărca în secția de pirotehnie i-au explodat în față.

Uzina Mecanică Sadu produce muniție de infanterie, armament de infanterie și component pentru acesta și elemente pirotehnice de inițiere. Din anul 2002, Uzina Mecanică este înregistrată sa societate comercială filial a Companiei Naționale ROMARM S.A., cu capital integral de stat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)